Acord Ciutada per una Barcelona Inclusiva

Butlletí

L'Acord elabora mensualment un butlletí electrònic on s’informa i es difon informació d'activitats vinculades a la inclusió social.

El butlletí incorpora entrevistes, reportatges i articles en profunditat sobre temes, serveis o projectes, informació de les xarxes d'acció de l'Acord, notícies d'actualitat i l'agenda inclusiva (l'espai on s'informa d'actes i esdeveniments vinculats a la inclusió social).

Butlletí actual

butlletí

Darrers butlletins publicats

A continuació pots descarregar-te els darrers butlletins publicats:

Butlletins any 2021

Butlletins any 2020

Butlletins any 2019

Butlletins any 2018

Butlletins any 2017

Butlletins any 2016

Subscripció al butlletí

Subscriviu-vos al Butlletí de l'Acord!

* camp obligatori
D’acord amb la normativa de protecció de dades us informem i, en enviar aquest formulari, consentiu que les vostres dades personals siguin tractades per l’Ajuntament de Barcelona (segons les competències / fitxer-LOPD “056-Jornades, cursos i activitats informatives”) amb la finalitat de gestionar la tramesa d’informació regular sobre l’activitat municipal (tractament 0162), legitimada amb el vostre consentiment. Tret d’obligació legal, les vostres dades no se cediran a tercers.

Teniu dret a accedir a les vostres dades, rectificar-les i suprimir-les, així com altres drets sobre aquestes. Podeu consultar informació addicional sobre aquest tractament i sobre la protecció de dades a www.bcn.cat/ajuntament/protecciodades.

Així mateix, en compliment de la Llei de serveis de la societat de la informació 34/2002, d’11 de juliol, us indiquem que en emplenar el camp correu electrònic ens autoritzeu a emprar aquest mitjà per dur a terme comunicacions directament relacionades amb la finalitat indicada.

Butlletins any 2015

Butlletins any 2014

Butlletins any 2013

Butlletins any 2012

Butlletins any 2011

Butlletins any 2010

Butlletins any 2009