Acord Ciutada per una Barcelona Inclusiva

Assemblea 2018

L’Assemblea 2018 de l’Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva va tenir lloc el dijous 24 de maig de 2018, a les 11:30 hores a l'Espai Jove La Fontana.

L’Assemblea, que portva com a títol la "Coproducció de polítiques socials per la reducció de desigualtats", va estar formada per totes les entitats que treballen a l’Acord, o/i han signat el document de compromís per participar en ell. Concretament, l’Ajuntament, entitats socials, col·legis professionals, universitats, organitzacions empresarials, associacions comunitàries i de veïns i sindicats o patronals.

En aquesta edició es va convidar a totes les organitzacions que formen part de l’Acord, però molt especialment als membres del Consell de Govern, les organitzacions que formen part de les diverses Xarxes d’Acció i projectes tractor de l’Acord i les organitzacions compromeses amb l’Estratègia d’inclusió i reducció de les desigualtats socials 2017-2027.

Els objectius de l’Assemblea 2018 van ser:

 • Fer balanç de l’activitat impulsada per l’Acord Ciutadà l’any 2017.
 • Debatre i aprovar el full de ruta pel 2018-2019.
 • Explicar les noves Xarxes d’Acció i nous projectes tractors que s’estan impulsant en el marc de l’Estratègia d’inclusió i de reducció de les desigualtats socials 2017-2027.
 • Exposar i debatre amb les organitzacions de l’Acord sobre temes claus per la reducció de les desigualtats socials identificats a l’Estratègia, com són la gentrificació i les expulsions, la renda bàsica de ciutadania i el salari mínim de ciutat. Amb aquesta finalitat s’organitzaran tres sessions en grup simultànies, en les que comptarem amb la participació de persones expertes en aquests temes, tant de l’àmbit municipal com de la societat civil, que iniciaran i centraran la reflexió.

Documentació de l'Assemblea:Assemblea 2017

L’Assemblea 2017 de l’Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva va tenir lloc el dimecres 29 de març a la UPF Barcelona School of Management (C/ Balmes 132 – 134), a les 9:30 hores.

L’Assemblea està formada per totes les entitats que treballen a l’Acord, o/i hagin signat el document de compromís per participar en ell. Concretament, l’Ajuntament, entitats socials, col·legis professionals, universitats, organitzacions empresarials, associacions comunitàries i de veïns i sindicats o patronals.

Es va convidar a totes les organitzacions que formen part de l’Acord, però molt especialment als membres del Consell de la Governança i les organitzacions que formen part de les diverses Xarxes d’Acció de l’Acord.

Els objectius de l’Assemblea 2017 van ser:

 • Fer balanç de l’activitat impulsada per l’Acord Ciutadà l’any 2016.
 • Debatre i aprovar el full de ruta pel 2017-2018.
 • Explicar l’emmarcament i la singularitat de la nova Estratègia d’inclusió social i reducció de les desigualtats.
 • Debatre i contrastar els principals temes, objectius i accions de l'Estratègia.
 • Avançar en la construcció dels objectius de ciutat per als propers 10 anys.

Documentació de l'Assemblea:Assemblea 2016

En motiu de la celebració del 10è aniversari de la signatura de l’Acord Ciutadà, el Consell de Govern de l’Acord va aprovar d’enguany celebrar de forma separada l’Assemblea i la Jornada anual de l’Acord. Concretament, l’Assemblea 2016 es va celebrar el dimarts 3 de maig de 9:30 a 12:30 hores al Centre Artesà Tradicionàrius (Plaça Anna Frank, s/n).

L’Assemblea de l’Acord Ciutadà la conformen totes les entitats socials, col·legis professionals, institucions, universitats, organitzacions empresarials, associacions comunitàries i de veïns i sindicats o patronals i l’Ajuntament de Barcelona. Enguany es va adreçar molt especialment als membres del Consell de Govern de l’Acord i a les organitzacions que formen part dels Grups d’impuls i seguiment dels diversos Projectes Tractors de l’Estratègia Compartida.

Els objectius de l’Assemblea 2016 són:

 • Fer balanç de l’activitat impulsada per l’Acord Ciutadà l’any 2015.
 • Debatre i aprovar el full de ruta pel 2016-2017.
 • Compartir, consensuar i aprovar les decisions i projectes estratègics de l’Acord amb el conjunt d’ organitzacions membre: la nova organització, la territorialització de l’Acord i les principals accions dels Projectes Tractors, entre d’altres.
 • Aprovar amb el conjunt d'organitzacions de l'Acord un posicionament sobre la situació de la població en busca de refugi.

imatge jornada

Documentació de l'Assemblea: