Acord Ciutada per una Barcelona Inclusiva

Assemblea 2018

L’Assemblea 2018 de l’Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva tindrà lloc el dimecres 25 d'abril, a les 9:30 hores.

L’Assemblea està formada per totes les entitats que treballen a l’Acord, o/i hagin signat el document de compromís per participar en ell. Concretament, l’Ajuntament, entitats socials, col·legis professionals, universitats, organitzacions empresarials, associacions comunitàries i de veïns i sindicats o patronals.

Es convida a totes les organitzacions que formen part de l’Acord, però molt especialment als membres del Consell de Govern, les organitzacions que formen part de les diverses Xarxes d’Acció i projectes tractor de l’Acord i les organitzacions compromeses amb l’Estratègia d’inclusió i reducció de les desigualtats socials 2017-2027.

Els objectius de l’Assemblea 2018 són:

 • Fer balanç de l’activitat impulsada per l’Acord Ciutadà l’any 2017.
 • Debatre i aprovar el full de ruta pel 2018-2019.
 • Explicar les noves Xarxes d’Acció i nous projectes tractors que s’estan impulsant en el marc de l’Estratègia d’inclusió i de reducció de les desigualtats socials 2017-2027.
 • Exposar i debatre amb les organitzacions de l’Acord sobre temes claus per la reducció de les desigualtats socials identificats a l’Estratègia, com són la gentrificació i les expulsions, la renda bàsica de ciutadania i el salari mínim de ciutat.

Inscripcions: http://www.bcn.cat/barcelonainclusiva/ca/inscripcions_assemblea.html.Assemblea 2017

L’Assemblea 2017 de l’Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva va tenir lloc el dimecres 29 de març a la UPF Barcelona School of Management (C/ Balmes 132 – 134), a les 9:30 hores.

L’Assemblea està formada per totes les entitats que treballen a l’Acord, o/i hagin signat el document de compromís per participar en ell. Concretament, l’Ajuntament, entitats socials, col·legis professionals, universitats, organitzacions empresarials, associacions comunitàries i de veïns i sindicats o patronals.

Es va convidar a totes les organitzacions que formen part de l’Acord, però molt especialment als membres del Consell de la Governança i les organitzacions que formen part de les diverses Xarxes d’Acció de l’Acord.

Els objectius de l’Assemblea 2017 són:

 • Fer balanç de l’activitat impulsada per l’Acord Ciutadà l’any 2016.
 • Debatre i aprovar el full de ruta pel 2017-2018.
 • Explicar l’emmarcament i la singularitat de la nova Estratègia d’inclusió social i reducció de les desigualtats.
 • Debatre i contrastar els principals temes, objectius i accions de l'Estratègia.
 • Avançar en la construcció dels objectius de ciutat per als propers 10 anys.

Documentació de l'Assemblea:Assemblea 2016

En motiu de la celebració del 10è aniversari de la signatura de l’Acord Ciutadà, el Consell de Govern de l’Acord va aprovar d’enguany celebrar de forma separada l’Assemblea i la Jornada anual de l’Acord. Concretament, l’Assemblea 2016 es va celebrar el dimarts 3 de maig de 9:30 a 12:30 hores al Centre Artesà Tradicionàrius (Plaça Anna Frank, s/n).

L’Assemblea de l’Acord Ciutadà la conformen totes les entitats socials, col·legis professionals, institucions, universitats, organitzacions empresarials, associacions comunitàries i de veïns i sindicats o patronals i l’Ajuntament de Barcelona. Enguany es va adreçar molt especialment als membres del Consell de Govern de l’Acord i a les organitzacions que formen part dels Grups d’impuls i seguiment dels diversos Projectes Tractors de l’Estratègia Compartida.

Els objectius de l’Assemblea 2016 són:

 • Fer balanç de l’activitat impulsada per l’Acord Ciutadà l’any 2015.
 • Debatre i aprovar el full de ruta pel 2016-2017.
 • Compartir, consensuar i aprovar les decisions i projectes estratègics de l’Acord amb el conjunt d’ organitzacions membre: la nova organització, la territorialització de l’Acord i les principals accions dels Projectes Tractors, entre d’altres.
 • Aprovar amb el conjunt d'organitzacions de l'Acord un posicionament sobre la situació de la població en busca de refugi.

imatge jornada

Documentació de l'Assemblea: