Acord Ciutada per una Barcelona Inclusiva

Agenda inclusiva

<< veure altres mesos >>

dl
dm
dc
dj
dv
ds
dg
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Conviure i comunicar en temps de pandèmia

5-5-2021
cicle comunicacio social.

La Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) organitza el segon Cicle de Comunicació Social, un conjunt de quatre trobades en línia adreçades a fomentar la bona comunicació de les entitats i fer més visible el sector associatiu en l’espai comunicatiu català. En la primera sessió, ‘Conviure i comunicar en temps de pandèmia’, els ponents aproparan l’estratègia comunicativa que han seguit des de l’inici de la pandèmia, com estan encarant la comunicació en els moments actuals i com l’afronten en un futur. A més, s’oferiran idees i consells per millorar la comunicació i l’aparició en els mitjans.

Data: 5 de maig

En línia

[+] Veure més

Sessió informativa sobre l'Acord per a entitats religioses

5-5-2021
presentacio oar.

L'Oficina d'Afers Religiosos organitza una sessió informativa per a entitats i comunitats religioses i de consciència sota el títol "Coneix l'Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva", que tindrà lloc en línia el dimecres 5 de maig a les 17.00 hores.

Inscripcions a: formaciooar@bcn.cat, cal indicar nom, cognoms, entitat/comunitat religiosa o de consciència i correu electrònic.

Data: 5 de maig

En línia

[+] Veure més

La interculturalitat i la diversitat religiosa constitueixen dos pilars del model social de Barcelona (una ciutat socialment justa, diversa i intercultural) i elements clau d’una Barcelona Inclusiva. Tenint en compte la relació que la diversitat cultural sovint manté amb les desigualtats socials, des de l’Acord Ciutadà s’ha treballat per promoure la interculturalitat des de diversos espais per tal de promoure la igualtat d’oportunitats de la ciutadania de Barcelona, el respecte per la diversitat cultural i religiosa i el diàleg entre tots els agents de la ciutat.

Inici de la fase 'Aprofundim' del cicle Metròpoli Cohesionada

5-5-2021
barcelona dema.

Després de la primera fase del cicle Metròpoli Cohesionada, arriba el moment d'aprofundir en els reptes plantejats sobre les temàtiques i enfocaments de què tracta cadascuna de les metròpolis i, per tant, obtenir més informació per tal d'enriquir els reptes i la recollida de informació de base per l’elaboració de les missions.

Aquesta fase durarà fins l'11 de maig, quan començarà l'última fase, la de propostes.

Inici: 5 de maig Final: 11 de maig

En línia

[+] Veure més

Presentació de la Guia de Fons Europeus del Tercer Sector

11-5-2021
taula tercer sector.

La Taula del Tercer Sector presenta la Guia de Fons Europeus del Tercer Sector, un document que recull les principals convocatòries de subvencions i ajuts a les quals poden optar les entitats socials en l'àmbit europeu. La guia és interactiva i es pot fer la cerca de la informació segons col·lectius i àmbits d'intervenció.
És imprescindible inscripció prèvia per rebre l'enllaç d'accés. La presentació serà a càrrec de Jordi Escribà, soci cofundador a Blink, i Florianne Yvon, project manager a Blink.

Data: 11 de maig

En línia

[+] Veure més

Diàleg 'Precarització alimentària i desigualtats socials'

13-5-2021
urv alimentacio.

Patrici Hernández participarà del diàleg 'Precarització alimentària i desigualtats socials' explicant la Xarxa pel Dret a una Alimentació Adequada. La ponència s'enmarca en 'Diàlegs Sobre (In)Seguretat Alimentària: Precarització, Risc I Sostenibilitat', organitzat pel Medical Anthropology Research Center (MARC) de la Universitat Rovira i Virgili.

Data: 13 de maig

En línia

[+] Veure més

La XAPSLL organitza el recompte de persones sense llar al carrer

19-5-2021
recompte.

La Xarxa d’Atenció a les Persones Sense Llar organitza el proper 19 de maig el recompte de persones que dormen al carrer.

Data: 19 de maig

Lloc: Barcelona

[+] Veure més

Formació 'Incorporeu la diversitat religiosa a l'entitat'

20-5-2021
formacio primavera.

Com es manifesta la diversitat religiosa a Barcelona? Què podem fer per que tothom se senti còmode a l'entitat, siguin quines siguin les seves creences?

Aquests són alguns dels dubtes que Torre Jussana i l'Oficina d'Afers Religiosos de l'Ajuntament de Barcelona provaran de respondre en una formació dirigida especialment a entitats. La sessió tindrà com a objectiu ajudar a entendre com es viu la diversitat religiosa a la ciutat i donarà pistes i idees per incorporar-la a l'entitat i aconseguir que tothom pugui sentir-s'hi plenament a gust.

Data: 20-05-2021 de 18h a 20h

En línia

[+] Veure més

Trobada General de l'Acord Ciutadà

21-5-2021
trobgen.

L'acte tindrà lloc el 21 de maig de 9 a 13h a l'Auditori de les Cotxeres de Sants (Carrer Olzinelles, 5) i es retransmetrà per streaming. La trobada serà l'espai on es faci balanç de l'activitat impulsada des de l'Acord i les activitats de les Xarxes durant el 2020 i es presenti el Pla de Treball del 2021. A més, coincidint amb el Dia Internacional de la Diversitat Cultural, se celebrarà un espai de reflexió i debat sobre interculturalitat i pluralisme religiós.

Data: 21 de maig

Lloc: Auditori de les Cotxeres de Sants

[+] Veure més

Límit concurs 'Imagina un amor'

30-5-2021
imagina amor.

Últim dia per presentar-se a la 4a edició del concurs de narrativa breu de temàtica LGBTI 'Imagina un amor'.

Hi poden participar joves i adults dividits en tres categories (de 12 a 15 anys, de 16 a 18 anys i adults) que hagin escrit un text d'entre 1 i 3 pàgines en català relacionat amb un amor no heteronormatiu (hi pot entrar qualsevol història d’amor de qualsevol identitat sexual i de gènere més enllà de la relació tradicional entre un home i una dona).

Organitza l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana (AELC)

Data: 30 de maig (últim dia)

En línia

[+] Veure més