Acord Ciutada per una Barcelona Inclusiva
imatge Estratègia

El Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona va acollir el 9 a'abril de 2018 l'acte de presentació de l'Estratègia d’inclusió social i de reducció de les desigualtats socials de Barcelona 2017-2027. En aquest acte es va formalitzar la presentació de l'Estratègia d'Inclusió, es va visualitzar el compromís del conjunt d'actors implicats en el seu desenvolupament i es va explicar a la ciutat les seves singularitats.

L'Estratègia d'inclusió i reducció de les desigualtats socials de Barcelona 2017-2027 articula amb objectius compartits, les actuacions d'inclusió social de l'Ajuntament de Barcelona i dels actors de la ciutat amb un horitzó temporal de deu anys, i promou la coproducció a través del treball en xarxa i l'impuls de projectes estructurants.

Per més informació podeu consultar aquest enllaç: http://www.bcn.cat/barcelonainclusiva/ca/estrategiainclusio.html

2001 17.png

Participa a la Jornada de l'Acord Ciutadà!

La Jornada 2019 de l'Acord Ciutadà per una Barcelona inclusiva se celebrarà el pròxim 28 de gener al Teatre Lliure de Gràcia. Enguany, la jornada anirà dedicada a la cultura com a eina d'inclusió i de reducció de les desigualtats, i inclourà col·loquis, debats i activitats que giraran al voltant de la cultura i les desigualtats a Barcelona. Estigues pendent de les xarxes socials de l'Acord per conèixer el programa i més informació!

WEB ACORD CIUTADA 86x95.

Comença la primera avaluació de l'Estratègia d'inclusió

Prevista pel darrer trimestre de l'any, la primera avaluació de l'Estratègia d'inclusió i reducció de les desigualtats socials de Barcelona (2017-2027) servirà per avaluar el nivell d'assoliment dels reptes i objectius establerts en l'Estratègia i valorar la seva reprogramació per adaptar-los a la realitat social canviant.

En concret s'avaluarà l'evolució de l'impacte i entorn social, les fites, els projectes de l'Acord Ciutadà, i els serveis i accions compromesos pels membres del Consell de la Governança de l'Acord.

veure notícies destacades

Data: 30 de gener

Lloc: Sala Luz de Gas (C. Muntaner, 246)

Més informació

Data: 11 i 12 de març

Lloc: Museu Marítim (Av. Drassanes s/n)

Data: del 19 al 22 de març

Lloc: CCCB (C. de Montalegre, 5)

1network6
2network2
3network10
4network4
5network8
6network11
7network12
8network1
9network13
10network14
11network15
12network15
13network15

Vídeo de l'Acord Ciutadà

Imatge Voluntariat - Col·labora entitats socials
actiusacord
Flickr Acord Ciutadà
  • Estratègia d'Inclusió
  • serveis socials