Acord Ciutada per una Barcelona Inclusiva
Des de l'Acord Ciutadà destaquem:
grupmotor15anysxnust.png

La Xarxa NUST encara el seu 15è aniversari amb força

L'última reunió del grup motor de la Xarxa Nous Usos Socials del Temps va servir per presentar la nova secretaria tècnica i acordar el pla de treball pel que queda de curs, quan se celebren els 15 anys de la xarxa. Després de valorar la feina feta amb el balanç 2020/21, es va acordar que la NUST engegarà un procés de reflexió encarat a avaluar la trajectòria de la xarxa i actualitzar-la al context creat actual, molt marcat per la pandèmia. Es va valorar que amb les noves tecnologies i la pandèmia, que ha generalitzat formes diferents de treballar, les polítiques del temps han agafat un nou impuls que s'ha de plasmar en la organització i comunicació de la NUST.

consellgover juliol21.png

Consell de la Governança: caminar més junts, arribar més lluny

El Consell de la Governança es va reunir el passat 8 de juliol per tractar diversos temes de l'agenda de l'Acord Ciutadà. Un dels punts principals va ser reforçar la coordinació entre les Xarxes d'acció i la resta d'entitats i òrgans de l'Acord Ciutadà. Es va comentar que és vital una bona cooperació entre les Xarxes i el Pla d'Actuació de l'Acord Ciutadà 2020-2024 per avançar junts cap als objectius marcats. En el torn obert d'intervencions les Xarxes van explicar la feina que estan fent en la direcció del PAAC i es va posar en valor l'horitzontalitat i coproducció característiques de l'Acord Ciutadà. Altres aspectes que es van treballar en l'última reunió del curs van ser la territorialització i la metropolinització.

veure notícies destacades
1xfes insc.pngÚltim dia de descompte per la Fira d'Economia Solidària

El 31 de juliol és l'últim dia per inscriure's amb descompte per exposar a la X Fira d'Economia Solidària. La Fira se celebrarà en un format híbrid, amb continguts al web i la fira presencial al recinte Fabra i Coats. Podeu accedir a més informació sobre les inscripcions aquí., i sobre la fira, aquí. Si us hi voleu inscriure passat el mes de juliol, hi ha temps fins el 10 de setembre, sense descompte.

Data límit: 31 de juliol (descompte) o 10 de setembre (sense descompte)

En línia

Informació sobre les inscripcions

Més informació sobre la Fira

2koa.pngJornada formativa a professionals de Centres Oberts

El pròxim 8 de setembre se celebra una jornada formativa emmarcada dins el projecte SENTIR i el programa KOA dirigida a professionals de Centres Oberts. La sessió formativa tractarà temàtiques sobre la motivació entre els adolescents, l’acompanyament emocional entre els professionals i com establir vincle amb els joves per promoure que aquests adoptin maneres de viure saludables, entre altres.

Data: 8 de setembre

Lloc: Casinet d'Hostrafancs

Més informació

3economiasocial tfg.pngConcurs treballs acadèmics sobre el tercer sector

El 20 de setembre és l'últim dia per presentar les candidatures per optar al premi que atorga el Programa Economia Social als millors treballs acadèmics que tinguin per temàtica el tercer sector, l'economia social o les cooperatives. Poden optar al premi aquelles persones que hagin presentat un Treball Final de Grau, Treball Final de Màster o Treball Final de Postgrau en una institució acadèmica situada a Catalunya, obtenint una qualificació superior o igual a 7 sobre 10. Els premis estaran dotats amb una remuneració al voltant dels mil euros i un bo de 300 més en productes del mercat social.

Data límit: 20 de setembre

En línia

Presentació, objectius i bases del premi

1network6
2network2
3network10
4network4
5network8
6network11
7network12
8network1
9network13
10network14
11network15
12network15
13network15

Vídeo de l'Acord Ciutadà

Imatge Voluntariat - Col·labora entitats socials
actiusacord
Flickr Acord Ciutadà
  • Estratègia d'Inclusió
  • serveis socials