Acord Ciutada per una Barcelona Inclusiva
imatge Estratègia

El Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona va acollir el 9 a'abril de 2018 l'acte de presentació de l'Estratègia d’inclusió social i de reducció de les desigualtats socials de Barcelona 2017-2027. En aquest acte es va formalitzar la presentació de l'Estratègia d'Inclusió, es va visualitzar el compromís del conjunt d'actors implicats en el seu desenvolupament i es va explicar a la ciutat les seves singularitats.

L'Estratègia d'inclusió i reducció de les desigualtats socials de Barcelona 2017-2027 articula amb objectius compartits, les actuacions d'inclusió social de l'Ajuntament de Barcelona i dels actors de la ciutat amb un horitzó temporal de deu anys, i promou la coproducció a través del treball en xarxa i l'impuls de projectes estructurants.

Per més informació podeu consultar aquest enllaç: http://www.bcn.cat/barcelonainclusiva/ca/estrategiainclusio.html

IMG 2550 8695.gif

Es posa en marxa la Xarxa de Prevenció i Convivència

La Xarxa de Prevenció i Convivència, dedicada a la prevenció dels riscos associats a les noves tecnologies entre infants, adolescents i joves, ha celebrat la seva primera sessió plenària. La jornada ha servit per presentar projectes de prevenció dels riscos entre les TIC i els joves, debatre els objectius de la xarxa i treballar en les seves accions.

1909 50.gif

El Consell de la Governança debat els reptes de futur de l'Acord Ciutadà

El passat 26 de setembre es va celebrar el Consell de la Governança, on han participat per primer cop la nova Tinenta d'Alcaldia de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBI, Laura Pérez i la Comissionada d'Acció Social, Sonia Fuertes. La sessió va servir per debatre sobre els reptes de futur de l'Acord Ciutadà i les seves xarxes d'acció, treballar en la Jornada 2019 de l'Acord, i reflexionar sobre l'avaluació de l'l'Estratègia d'Inclusió i reducció de les desigualtats socials 2017-2027.

WEB ACORD CIUTADA 86x95.

Comença la primera avaluació de l'Estratègia d'inclusió

Prevista pel darrer trimestre de l'any, la primera avaluació de l'Estratègia d'inclusió i reducció de les desigualtats socials de Barcelona (2017-2027) servirà per avaluar el nivell d'assoliment dels reptes i objectius establerts en l'Estratègia i valorar la seva reprogramació per adaptar-los a la realitat social canviant.

En concret s'avaluarà l'evolució de l'impacte i entorn social, les fites, els projectes de l'Acord Ciutadà, i els serveis i accions compromesos pels membres del Consell de la Governança de l'Acord.

veure notícies destacades

Dia: 15 de novembre

Lloc: Recinte Modernista de Sant Pau (C. St. Antoni Maria Claret, 167)

Data: 19 de novembre

Lloc: Espai Francesca Bonnemaison (Sant Pere Més Baix, 7)

Data: 20 de novembre

Lloc: Residència Betània de les Filles de la Caritat (Av. Vallvidrera 34)

Data: 22 de novembre

Lloc: Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (Pg. Bonanova, 47)

5inclus.png

Data: del 26 de novembre a l'1 de desembre

Lloc: CaixaForum Barcelona (Av. Ferrer i Guàrdia, 6-8).

Data: 29 de novembre

Lloc: Edifici del Teatre (Facultat de Psicologia. Campus de Mundet)

1network6
2network2
3network10
4network4
5network8
6network11
7network12
8network1
9network13
10network14
11network15
12network15
13network15

Vídeo de l'Acord Ciutadà

Imatge Voluntariat - Col·labora entitats socials
actiusacord
Flickr Acord Ciutadà
  • Estratègia d'Inclusió
  • serveis socials