Acord Ciutada per una Barcelona Inclusiva
CAN CET "Centre d'Insercio Socio Laboral"
CAN CET

AdreçaC/ Manuel Fernábdez Márquez 21
08918 Badalona
ubicar al mapa
Districtefora de Barcelona
Telèfon934685430
Correu electrònicjleon@cancet.org
cancet@cancet.org
Adreça webwww.cancet.org

DescripcióL’entitat inicia la seva activitat l’any 1995 i es constitueix amb un equip de persones amb diversitat funcional sensorial. En poc temps es comencen a incorporar persones amb diversitat funcional físiques i intel·lectuals i, des de fa anys, persones amb problemàtica derivada de trastorns mentals.

Treballem dia a dia per aconseguir un creixement constant i sostenible que permeti ampliar el nombre de persones beneficiàries del recurs, facilitant la seva integració sociolaboral amb una feina digna i proveint a les persones de la formació i el suport necessari per a realitzar la seva tasca professional en un entorn de mercat altament competitiu. SOM UNA ORGANITZACIÓ SOCIALMENT RESPONSABLE.

La cura per les bones pràctiques i per a la professionalització dels serveis ens ha permès assolir un important grau de fidelització per part dels nostres clients i anar gradualment aconseguint-ne de nous. I és mitjançant aquest fet que podem continuar treballant pel nostre objecte social: la integració sociolaboral de persones amb diversitat funcional. Des de l’inici de la nostra activitat, a l’any 1995, ens hem constituït com una entitat sense afany de lucre. Aquesta característica, lligada a l’esforç continu per donar una resposta eficaç i àgil a les demandes dels nostres clients, ens permet mantenir-nos amb solidesa en l’actual situació generalitzada de crisi. SOM UNA ORGANITZACIÓ SOSTENIBLE.

La feina de Can Cet, com a Recurs d’Inserció Sociolaboral de persones en risc d’exclusió -fonamentalment, persones amb diversitat funcional-, queda avalada pel treball realitzat any rere any, pels suports rebuts i per l’esforç constant en ampliar el nombre de persones usuàries i en millorar la intervenció psicosocial i els àmbits d’actuació. SOM UNA ORGANITZACIÓ SOLIDÀRIA.

Naturalesa jurídicaEmpresa
Col·lectiu destinatariPersones amb discapacitat
Persones amb malaltia mental
Persones en risc d'exclusió social
TemàticaDrogodependències
Economia i empresa
Gènere
Treball/ocupació
Activitat o serveiInserció sociolaboral
Àmbit territorial d'actuacióCatalunya
Àrea Metropolitana de Barcelona
Barcelona ciutat
Ciutat Vella
Eixample
Gràcia
Horta - Guinardó
Les Corts
Nou Barris
Sant Andreu
Sant Martí
Sants - Montjuic
Sarrià - Sant Gervasi
Programes o projectes a destacarA Can Cet treballem per la promoció de la inserció social i laboral del màxim nombre de persones amb diversitat funcional i/o trastorns mentals, garantint el seu dret a un treball digne i remunerat. Mitjançant la prestació de serveis d'ajustament social i laboral un equip multidisciplinari de l’àmbit psicosocial posa a l’abast de cada persona el suport individualitzat que pugui necessitar per desenvolupar-se professionalment i personalment.

Mitjançant la incorporació de Clàusules Socials Can Cet es un operador de serveis (jardineria, mobiliari urbà, neteja, serveis auxiliars, rehabilitació i manteniment d'edificis, etc...) a la Ciutat de Barcelona que desenvolupa la prestació de serveis els Districtes de Nou Barris, Ciutat Vella, Horta-Guinardó, Sant Andreu i Sant Martí.

Fomentem la Inserció social i laboral de les persones amb diversitat funcional (trastorns mentals, físiques, intel·lectuals i sensorials). Can Cet es un operador de serveis (jardineria, mobiliari urbà, neteja, serveis auxiliars, rehabilitació i manteniment d'edificis, etc...) a la Ciutat de Barcelona que desenvolupa la prestació de serveis els 10 Districtes, mitjançant, el nostre Centre Especial de Treball, vàrem crear l'any 2015, 68 llocs de feina.