Acord Ciutada per una Barcelona Inclusiva
Des de l'Acord Ciutadà destaquem:
tcx-set2021.png

Aquest curs, més sinergies entre xarxes

La Taula de Coordinació de Xarxes va engegar el curs amb una reunió en què es va donar importància a l'oportunitat de crear sinergies entre xarxes i fomentar la coproducció de polítiques públiques en tots els àmbits. També es va felicitar una de les xarxes d'acció de l'Acord, la Xarxa dels Drets dels Infants per la seva Medalla d'Honor Barcelona 2021.

1211 05.png

Jornada 'El dret a l'alimentació adequada i sostenible'

La Xarxa pel Dret a una Alimentació adequada ha elaborat l'informe "La crisi alimentària i la resposta de la Ciutat de Barcelona", amb l'objectiu d'impulsar el primer objectiu del Pla d'Actuació de l'Acord Ciutadà: incrementar la cobertura alimentària d'una manera sostenible i adequada. L'informe pretén mostrar l'esforç que han fet les entitats de Barcelona i l'Ajuntament a través de projectes com l'Alimenta per fer front a la crisi alimentària, així com posar en valor el model compartit d'alimentació adequada de la ciutat.

xdi-medalla-honor-21.png

La Xarxa dels Drets dels Infants, guardonada amb la Medalla d'Honor Barcelona 2021

L'Ajuntament de Barcelona reconeixerà la Xarxa de Drets dels Infants amb la Medalla d'Honor Barcelona 2021 per la seva tasca de defensa de drets del col·lectiu durant aquest any. L'acte d'entrega serà el pròxim 30 de novembre a les 18h al Saló de Cent.

jornades-parti1-xapsll.png

Jornades participatives de la XAPSLL

La Xarxa d'Atenció a Persones Sense Llar va inaugurar el passat 7 d'octubre les Jornades participatives amb una primera sessió de treball dedicada a la temàtica Dones i sensellarisme. A partir d'una dinàmica col·laborativa la xarxa ha reflexionat sobre el tema per tal d'assentar les línies d'actuació de la XAPSLL de cara els pròxims anys. Fins el 20 de gener s'organitzaran quatre sessions més amb temàtiques com l'abordatge de l'emergència, migracions i joves sense sostre i salut mental i addiccions.

veure notícies destacades
1network6
2network2
3network10
4network4
5network8
6network11
7network12
8network1
9network13
10network14
11network15
12network15
13network15

Vídeo de l'Acord Ciutadà

Imatge Voluntariat - Col·labora entitats socials
actiusacord
Flickr Acord Ciutadà
  • Estratègia d'Inclusió
  • serveis socials