Acord Ciutada per una Barcelona Inclusiva
Des de l'Acord Ciutadà destaquem:
xhib%20setembre%20web.

La XHIB basteix ponts a una col·laboració entre xarxes en pro els habitatges de sortida

La Xarxa d'habitatges d'inclusió social de Barcelona (XHIB) treballa en un front comú amb les també xarxes de l'Acord Ciutadà, XAPSLL i XAVI, així com el grup d'habitatge d'Ecas, per a establir vies de col·laboració en àmbits com el document d'Habitatges de Sortida, un dels punts forts del seu pla de treball 2023. Així va quedar palès en la reunió de la comissió permanent celebrada aquest setembre en la que també es va apuntar la reactivació de la Comissió de Cens i el Grup de Marc Legal.

xco setembre web.

La XCO fixa els objectius del nou curs 2023/24

La Xarxa de Centres Oberts (XCO) enceta nou curs 2023/24 fixant nous objectius de treball. En la darrera reunió mantinguda pel grup motor s’han ultimat, a més, els preparatius per la pròxima trobada del 19 d’octubre, a la que assistirà el consorci d’educació. Tanmateix, s’ha fet balanç de l’acte del Projecte Koa, celebrat el passat 20 de setembre.

taula coordinacio xarxes setembre web.

Més sinergies entre xarxes

La unió fa la força i les xarxes d'acció de l'Acord Ciutadà en són molt conscients! És per això que la Taula de Coordinació de les Xarxes d'Acció continua treballant en el procés de reflexió per a crear més i millors sinergies entre les diferents xarxes i així enfortir els nexes de col·laboració, coproducció de projectes i la confiança entre totes les entitats que fan l'Acord, com s'ha presentat en la reunió celebrada aquest 27 de setembre. Un espai en què també ha tingut cabuda l'Àgora Ciutadana, que ja compta amb la participació confirmada de 6 xarxes.

veure notícies destacades
1network6
2network2
3network10
4network4
5network8
6network11
7network12
8network1
9network13
10network14
11network15
12network15
13network15

Vídeo de l'Acord Ciutadà

Imatge Voluntariat - Col·labora entitats socials
actiusacord
Flickr Acord Ciutadà
  • Estratègia d'Inclusió
  • serveis socials