Ajuntament de Barcelona

Fotografia Associació Centre Pont del Dragó

Inici>ACPD - Associació Centre Pont del Dragó

Visita la web ACPD

logo

ACPD - Associació Centre Pont del Dragó

L'Associació Centre Pont del Dragó és una entitat registrada legalment al registre d'associacions del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, de la qual en formen part alumnes, exalumnes, famílies i tota persona major d'edat interessada en els objectius de l'associació.

Com associació que dóna suport a persones discapacitades está federada a ECOM, moviment associatiu amb més de 170 entitats, que lluita per defensar l'exercici dels drets de les persones amb discapacitats i treballa per la millora de la seva qualitat de vida.

L'ACPD aspira a ser quelcom més que un AMPA tradicional. Els nostres nois i noies, un cop acabats els estudis realitzats al Pont del Dragó, continuen associats i vinculats per tal de mantenir la comunicació i poder participar en les activitats que es realitzin i, si més no, tenir tota la informació que a través nostre podem transmetre'ls.

Actualment l'ACPD gestiona el servei de menjador del centre, organitza el viatge de fi de curs, col·labora en diferents activitats del centre i subvenciona algunes actuacions. També hem organitzat alguna trobada d'alumnes i exalumnes fent un dinar al parc de la Pegaso. La nostra assignatura pendent és la consolidació d'activitats extraescolars.

Actualment, la Junta Directiva està formada per mares i pares, tant d'alumnes com d'exalumnes.

Es recomanable que els nous membres que es van incorporant s'impliquessin en el dia a dia de l'associació.

Us animem a participar!

Contacte:

ACPD

Pàgina Web: http://acpd.hol.es/
C/Sagrera 179
08027 Barcelona
acpd.associacio@gmail.com

Per decarregar la butlleta de subscripció de soci pulsa aquí.

 

 Junta de l'ACPD