Fotografia de l'entrada del centre

Inici>Accessibilitat

Accessibilitat

El web del Pont del dragó té com a compromís esdevenir un web que tingui un disseny accessible sense obstacles visuals i tecnològics per al major nombre possible d'usuaris, apropant així l'ús de les noves tecnologies a tothom.

Per dur a terme aquest objectiu, el web del Pont del dragó aplica la normativa estàndard WAI (Web Accessibility Initiative) adoptada per la Unió Europea. En concret, el nostre web vol que totes les pàgines web que el conformen compleixin amb les pautes d'accessibilitat de nivell AA definides per les normes WAI , que tenen com a funció principal guiar el disseny perquè el contingut es pugui convertir fàcilment a altres formats i fer que sigui comprensible i navegable.

Això significa que tant una persona amb algun tipus de disminució com qualsevol altra que es trobi en una circumstància que dificulti l'accés a la informació de la pàgina web, pugui accedir als continguts amb èxit.

Entre aquestes pautes hi ha que la persona usuària pugui canviar la mida del text a la que li convingui més, i també pugui desactivar el disseny predefinit del web perquè els continguts es vegin de manera més clara.

Per confirmar l'accessibilitat d'aquest web podeu fer ús del test d'accessibilitat web on line que us permetrà fer la validació del seu nivell d'accessibiiltat.