Si no veieu bé el butlletí cliqueu aquí
Juliol-Agost 2021 CAT | CAST
Més en-línia que mai
Més en línia que mai

Aquests darrers mesos han estat intensos en activitat virtual. Recuperem totes les activitats que us hem anat descobrint perquè quan tingueu una estona de relax aquest estiu les visioneu. Us permetran conèixer en profunditat l’exposició «Picasso i les joies d’artista», desenvolupar la vostra creativitat acompanyats dels tallers del Museu Picasso Dibuixa i conèixer nous aspectes picassians amb el Doctorat Picasso.

Visita virtual a l’exposició «Picasso i les joies d’artista»
«Les joies de Picasso i les joies de les cultures baule i kàfir: mirades entrecreuades»
Tallers en línia: «Museu Picasso Dibuixa»
Sessions en línia del «Doctorat Picasso»
LECTURES PICASSIANES -
Lectures picassianes d'estiu
També volem recomanar-vos lectures d’estiu. Què seria de l’estiu sense un bon llibre? Aprofiteu el petit Sant Jordi d’estiu que té lloc avui mateix i feu una volta per les llibreries.
ACTIVITATS -
Programa educatiu del Museu Picasso
Observar, pensar, parlar, compartir, escoltar, debatre, replantejar, aprendre, vincular, gaudir... Al Museu Picasso us proposem una experiència educativa en què els interessos de l’alumnat se situen al centre de la visita, tot creant així un debat davant de l’obra, conduït per mitjà de la metodologia d’Estratègies de Pensament Visual (VTS, en les sigles de la veu anglesa). D’altra banda, explorarem també com podem extreure coneixement conjunt a partir de la valuosa eina d’aprenentatge que és l’art.
Visites guiades a la col·lecció + introducció a l'exposició «Picasso i les joies d’artista»
Us animem a conèixer amb més detall la col·lecció del Museu i l'exposició temporal. Tots els diumenges en quatre idiomes: català, castellà, anglès i francés.
DESTACATS -
El CONCA publica l'informe anual de l’estat de la cultura i de les arts 2020
L’informe posa de relleu que els museus han centrat els seus recursos a connectar-se amb el públic de manera digital, a mostrar en línia les seves col·leccions i a organitzar conferències i debats virtuals arran del tancament del 13 de març. Una de les activitats que destaca l’estudi són les sessions del Doctorat Picasso en línia oberta, fruit d’un acord del novembre de 2019 entre el Museu Picasso de Barcelona i el Departament de Filosofia de la Universitat Autònoma de Barcelona.
LA VEU DEL MUSEU -
Coneixem les tasques del Departament de Registre del Museu amb l'Anna Fàbregas i l'Anna Anglès
Contacte
Museu Picasso, Barcelona
Montcada 15-23
08003 Barcelona
Connecta
Facebook Twitter Instagram Blog Youtube
Butlletí
Subscriure's
Donar-se de baixa
Heu rebut aquest correu perquè la vostra adreça figura a la nostra llista de distribució de l’eButlletí del Museu Picasso de Barcelona. Si no desitgeu rebre’l més, us agrairem que ens ho indiqueu fent clic aquí. Moltes gràcies.
Podeu consultar la política de protecció de dades al nostre web.
www.museupicasso.bcn.cat
© Fundació Museu Picasso de Barcelona © de les reproduccions: Successió Picasso. VEGAP. MAdrid 2021