Si no veieu bé el butlletí cliqueu aquí
Maig 2021 CAT | CAST
Exposició Picasso i les joies d’artista
Obertura de l'exposició «Picasso i les joies d’artista», del 21 de maig al 26 de setembre de 2021

Al voltant del coll o al pit, a les orelles, al canell o als dits, sobre la roba o sobre la pell, una joia es pot fixar a qualsevol part del cos. I quan l’artista la crea, el seu art entra en l’esfera més íntima: el seu treball queda imprès en el cos de l’altre. La joia d’artista no és la miniatura d’una obra, és una obra en miniatura. La propera exposició «Picasso i les joies d’artista» obre les portes al públic el proper 21 de maig.

ACTIVITATS -
Explorar Picasso: «COMING SOON», amb Irma Arribas. Els dissabtes 8, 15, 22 i 29 de maig
Programa de cursos mensuals sobre una diversitat de temes historicoartístics i de tècniques artístiques vinculats a Picasso, però examinats des de la contemporaneïtat. En el curs del mes de maig Irma Arribas proposa dibuixar sobre cartells disposats a diverses columnes publicitàries de la ciutat.
Museu Picasso en família, 8 i 22 de maig
Els tallers familiars del Museu Picasso són la proposta per apropar l’obra de l’artista al públic familiar. Una manera lúdica de conèixer la col·lecció del Museu tot contemplant les obres d’art i participant de forma activa.
Museu Picasso Dibuixa: «Dibuix transformista», amb Toni Hervàs, 11 de maig
Toni Hervàs ens proposa un dibuix transformista i en mutació continua, on una línia es converteix en una altra, se superposa i com diu ell, es talla per deixar sortir a les altres línies que conté dins. En aquesta evolució, l’atzar i els objectes quotidians hi juguen també un paper important.
Dia i Nit dels museus, 15, 16 i 18 de maig
Del 15 al 18 de maig celebrem dos esdeveniments especials del calendari cultural: La Nit dels Museus i el Dia Internacional dels Museus. El Museu oferirà una jornada de portes obertes el 15 de maig, de 18 h a 21 h i el 16 i 18 de maig, de 10 h a 20 h. A més de gaudir d’accés lliure a la col·lecció i a l’exposició temporal, el públic podrà participar en una activitat a les sales de la col·lecció: «Musicant Picasso».
Inscripcions obertes pel curs d'estiu per a docents: «art i emocions»
Curs presencial per a docents de primària i secundària, on es treballa d’una manera vivencial el desenvolupament de les competències emocionals. L’objectiu del curs és facilitar l’acompanyament emocional dels alumnes, utilitzant l’art com a eina.
#lliuresdestigma -
Apropa Cultura difon la campanya «Cultura i Salut Mental»
Apropa Cultura ha dedicat la temporada d’enguany a la salut Mental dissenyant una campanya de difusió per reflexionar sobre el paper de la cultura i l’estigma que pateixen les persones amb problemes de salut mental. Des del Museu Picasso donem suport a aquesta iniciativa i us convidem a reflexionar amb elles.
LA VEU DEL MUSEU -
Margarida Cortadella, responsable de la Biblioteca, i Sílvia Domènech, responsable del Centre de Recerca i Documentació, ens expliquen les tasques i funcions de la Biblioteca del Museu Picasso.
Contacte
Museu Picasso, Barcelona
Montcada 15-23
08003 Barcelona
Connecta
Facebook Twitter Instagram Blog Youtube
Butlletí
Subscriure's
Donar-se de baixa
Heu rebut aquest correu perquè la vostra adreça figura a la nostra llista de distribució de l’eButlletí del Museu Picasso de Barcelona. Si no desitgeu rebre’l més, us agrairem que ens ho indiqueu fent clic aquí. Moltes gràcies.
Podeu consultar la política de protecció de dades al nostre web.
www.museupicasso.bcn.cat
© Fundació Museu Picasso de Barcelona © de les reproduccions: Successió Picasso. VEGAP. MAdrid 2021