Big Draw Barcelona Dibuixa 28.10.18

El Big Draw es fa més BIG! Aquest any, a més de la zona del Museu Picasso, ampliem a altres zones de la ciutat: la Fundació Joan Miró, el MACBA, el Museu Nacional d´Art de Catalunya, el Museu de Ciències Naturals de Barcelona i el Museu del Disseny de Barcelona.
T´hi esperem!

  • Big
    Draw
  • La festa
    del dibuix
  • 22.10.17
    11-19h
Tornar

El Big Draw, La Festa del Dibuix és una jornada en què artistes, il·lustradors, arquitectes i dissenyadors, entre d’altres, tant de reconeguts com d’emergents, proposen divertits tallers per a tothom que vulgui experimentar, de manera lliure, espontània i gratuïta, en el món del dibuix.

Organitzat i impulsat pel Museu Picasso de Barcelona.

Part de The Big Draw (conegut anteriorment com The Campaign for Drawing).

Fundat el 2000, The Big Draw és una organització benèfica orientada a l’educació artística, i que promou la lectura visual i el llenguatge universal del dibuix, com a eina per a l’aprenentatge, l´expressió i la creació.

Tallers

Museu Etnològic
Museu de cultures del món de Barcelona
Montcada, 12
Joaquim Arnal Barcelona kassena La nostra ciutat es transforma amb els colors, símbols i estils de les cases kassena, un tresor cultural africà.
Estació de França (Adif) Av. del Marquès de l'Argentera, s/n Irma Arribas - Editorial Gustavo Gili Pugeu al tren? Viatge a un nou espai gràfic Una classe magistral sobre el dibuix de perspectives.
Passeig del Born Berta Artigal, Merce Tous, Sergi Moreso i Anna Grimal (Apic) El bosc encantat Vine a donar vida al bosc encantat del Passeig del Born i descobreix els éssers que s’hi amaguen.
Asociación Lápiz Blanqueria, 9. Nou espai Asociación Lápiz Big people in Big Draw Voleu formar part d’un gran mural ple d’autoretrats a mida real?
Museu Picasso Montcada, 15-23. Centre de Coneixement i Recerca Flavita Banana Un Fanzín a 4 mans Crea la teva pròpia història tot dibuixant en les teves vinyetes i en les de Flavita Banana, després les enquadernarem i ja tindràs el teu propi fanzín!
Casal de barri Pou de la Figuera Carrer de Sant Pere Més Baix, 70 Branca Col·lectiu Em faig el meu autoretrat Un cavallet, un mirall i colors i... Passeu, passeu! Passeu a fer-vos un autoretrat com ho feien els grans artistes.
Arxiu Fotogràfic de Barcelona - Museu de la Xocolata Comerç, 36 Clicme · Petitesexperiènciesfotogràfiques Imatges, llum i xocolata Veniu a fer dibuixos de llum amb xocolata!
Espai Cultural EINA Barra de Ferro Barra de Ferro, 2 Giuseppe Fioretti, Paz Gonzalez Anta i Claudia Sahuquillo Expanding drawing L’experiència de dibuixar amb l’espai.
Fundació Foto Colectania Passeig Picasso, 14 Fundació Foto Colectania i Grisart Atrapa la llum! Llum i foscor, dibuixem amb els orígens de la fotografia.
Museu Picasso Montcada, 15-23. Sala d´actes Ana Garcia-Pineda Mai no has vist un món que flota? Crea el teu món propi i posa’l en òrbita.
Museu Picasso Montcada, 15-23. Sala 0 Francesca Llopis Insecta'm i enjardina't Agafem els llapis i transformem-nos en els éssers més petits i alhora més importants, en les flors tan fràgils i passem així a ser part d’un jardí.
Museu Picasso Montcada, 15-23. Pati Finestres Rita Lugli Il lanone Una sola línia que ens dibuixa junts.
Carrer de l´Allada-Vermell Anna Mongay Monteso Dibuixem la foscor Dibuixa la nit i il·lumina la part que més t´inspiri.
Estació de França (Adif) Av. del Marquès de l'Argentera, s/n Vasco Mourão Dibuixant ciutats Dibuixa els edificis i crearem plegats una ciutat!
Jardins Pou de la Figuera Carrer del Pou de la Figuera François Pagès i Aida Ferret Emmarquem el carrer Entre tots farem una galeria de retrats al carrer! T’hi apuntes?
La Seca Espai Brossa
Flassaders, 40
Taller Raima El paper del dibuix
Museu Picasso Montcada, 15-23 Pça. Jaume Sabartés Gerson Ruiz @antpintura Invasió de formigues A partir de la tècnica del paste-up, empaperat o enganxat, crearem un món de formigues que pugen, baixen i pul·lulen per la ciutat.
Museu Picasso Montcada, 15-23 Pati Noguera 2 Seta Bcn Bombing Art: Explosions d'art urbà Escull una imatge que et representi (o no!), simplifica-la, fes-la ben teva... I a pintar!
Museu Picasso Montcada, 15-23 Pati Noguera 1 SM 172 Una plantilla sobre l’altra = un nou dibuix Improvisa a partir de plantilles: combina-les i crea de nou.
El Born
Centre de Cultura i Memòria
Plaça Comercial, 12
Urban Sketchers Barcelona The big mural del Born Vine a participar en la creació del mural temporal col·lectiu gegant del Born.
El Born
Centre de Cultura i Memòria
Plaça Comercial, 12
Urban Sketchers Barcelona A la recerca de l’sketcher A la recerca de l’sketcher és un recorregut a través del barri del Born en què els participants cercaran i trobaran dibuixants amb qui podran compartir la història de l’indret que estan dibuixant i els convidaran a dibuixar amb ells.
Blueproject Foundation Princesa, 57 Ignacio Uriarte (Im)Productivitat gestual col·Lectiva en dibuix i escultura Amor i odi. Dibuix emocional monocromàtic.
Blueproject Foundation Princesa, 57 Ignacio Uriarte Laberints El camí de paper. Crea una línia contínua de boles de paper!

Mapa

Informació

23 tallers gratuïts per a totes les edats

Dia Diumenge 22 d'octubre
Lloc i horari Diferents espais dels barris de la Ribera, Santa Caterina i Sant Pere, d'11 a 19 hores Punt d'informació Plaça Jaume Sabartés

Bigdraw al Twitter #BigDrawBcn

tancar
Contacte de premsa

Museu Picasso de Barcelona
Departament de Premsa i Comunicació
Anna Bru
museupicasso_premsa@bcn.cat
Telf. 93 256 30 21 / 26

Consulta les edicions anteriors:

Les edicions anteriors a Flickr:

Presentació del Big Draw Barcelona 2016
Presentació del Big Draw Barcelona 2015
Presentació del Big Draw Barcelona 2014
Presentació del Big Draw Barcelona 2013
Presentació del Big Draw Barcelona 2012
Presentació del Big Draw Barcelona 2011
Presentació del Big Draw Barcelona 2010

Les edicions anteriors a Youtube:

Col·laboradorsMoltes gràcies a totes les institucions, talleristes, patrocinadors i col·laboradors d´aquesta 8ª edició!

Entitats participants:

Amb la col·laboració de:

Amb el suport de:

Proposta vinculada a:

Agraïments:

© Big Draw, La Festa del Dibuix. Museu Picasso