Ajuntament de Barcelona

Notícies de l'Ajuntament+Sostenible

Recursos

Portada guia ARC

Publicacions sobre el malbaratament alimentari

A més de la guia de l'Ajuntament de Barcelona "Pensa, compra, cuina, menja", recentment s'han presentat dues guies més per evitar el malbaratament alimentari: "Un consum més responsable d'aliments" i "Aprofitem el menjar!".

La Guia de l'Ajuntament de Barcelona "Pensa, compra, cuina, menja" té l'objectiu de promoure un canvi d'hàbits que permeti reduir el malbaratament alimentari a les nostres llars. Podeu descarregar-vos la guia en aquest enllaç.

La Guia "Un consum més responsable d'aliments", presentada per l'Agència de Residus de Catalunya i elaborada per la Universitat Autònoma de Barcelona, analitza les causes del malbaratament alimentari, estimat en un 7% del que adquireixen les famílies, els restaurants i els comerços, i proposa accions i experiències positives per tal de reduir-lo. Podeu descarregar-vos la guia clicant aquí.

Guia HorecaFinalment, l'oficina de Medi Ambient de la Universitat Autònoma de Barcelona i la Fundació Alícia han editat la guia "Aprofitem el menjar!", una publicació adreçada a hotels, restaurants i càterings, que proposa mesures concretes per un millor aprofitament dels aliments als establiments de Portada guia Malbaratament Ajuntamentrestauració.  Podeu consultar la versió electrònica de la guia mitjançant aquest enllaç.