Acord Ciutada per una Barcelona Inclusiva
SePrA, Servei de Prevenció Integral SCCL
SePrA

AdreçaC/ Coll i Vehí 127 Baixos
08026 Barcelona
ubicar al mapa
DistricteSant Martí
Telèfon934574145
Correu electrònicguillem@sepra.cat
sepra@sepra.cat
Adreça webhttps://sepra.es

DescripcióSePrA som una cooperativa integrada per 18 persones, 11 d'elles sòcies de l'Organització, que prestem els nostres serveis dins de l'àmbit de la Prevenció de Riscos Laborals.
Acreditats com a Servei de Prevenció Aliè per la Generalitat de Catalunya, som l'única entitat que ho fa amb format de cooperativa, regits per criteris de democràcia i equitat en la gestió.
Donem doncs cobertura legal en aquest camp segons la legislació vigent, però vàrem néixer i ens movem amb la voluntat de treballar per una divulgació i implantació real de la prevenció a la feina, més enllà dels paràmetres estrictament normatius, amb la màxima implicació amb les persones amb qui treballem.
Com a part del nostre tarannà com a Entitat, participem en la difusió del cooperativisme com a eina que forma part de l'Economia Social i en projectes socials on la nostra aportació professional pot ser útil.
Com a Organització disposem dels distintius d'Empresa Cooperativa amb Responsabilitat Social Empresarial RSEccop, el Balanç Social de la Xarxa d'Economia Solidària de Catalunya i el segell de qualitat ISO 9001.
Naturalesa jurídicaEmpresa
Col·lectiu destinatariPoblació en general
TemàticaEducació
docència i formació
Salut
Activitat o serveiAssistència psicosocial
Formació
Informació i orientació
Altres
Àmbit territorial d'actuacióCatalunya
Programes o projectes a destacarEntitat membre del Consell Rector de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya

Entitat Membre de la Xarxa d'Economia Social de Catalunya (XES)

Entitat Membre de la Taula d'Economia Cooperativa Social i Solidària de Sant Andreu

Formació gratuïta a persones dins del projecte ALOJove, amb la finalitat de millorar la qualitat sociolaboral de 500 joves de 16 a 30 anys de la zona metropolitana de Barcelona, les Terres de l'Ebre i Girona, amb especials dificultats d'accés al mercat laboral per la seva falta de formació reglada, pel baix nivell de competències bàsiques i per un entorn social i familiar de pobresa.