Acord Ciutada per una Barcelona Inclusiva

Agenda inclusiva

<< veure altres mesos >>

dl
dm
dc
dj
dv
ds
dg
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Jornada formativa a professionals de Centres Oberts

8-9-2021
koa.png

El pròxim 8 de setembre se celebra una jornada formativa emmarcada dins el projecte SENTIR i el programa KOA dirigida a professionals de Centres Oberts. La sessió formativa tractarà temàtiques sobre la motivació entre els adolescents, l’acompanyament emocional entre els professionals i com establir vincle amb els joves per promoure que aquests adoptin maneres de viure saludables, entre altres.

Data: 8 de setembre

Lloc: Casinet d'Hostrafancs

[+] Veure més

Concurs treballs acadèmics sobre el tercer sector

20-9-2021
economiasocial tfg.png

El 20 de setembre és l'últim dia per presentar les candidatures per optar al premi que atorga el Programa Economia Social als millors treballs acadèmics que tinguin per temàtica el tercer sector, l'economia social o les cooperatives. Poden optar al premi aquelles persones que hagin presentat un Treball Final de Grau, Treball Final de Màster o Treball Final de Postgrau en una institució acadèmica situada a Catalunya, obtenint una qualificació superior o igual a 7 sobre 10. Els premis estaran dotats amb una remuneració al voltant dels mil euros i un bo de 300 més en productes del mercat social.

Data límit: 20 de setembre

En línia

[+] Veure més

El programa de foment de l’economia social, amb la col·laboració de la Fundació Roca i Galès, que té com a objectiu principal l’estudi i la promoció del cooperativisme a Catalunya i dels seus principis i valors, estableixen un reconeixement dels millors Treballs de Fi de Grau (TFG), Treballs de Fi de Màster (TFM) i Treballs de Postgrau (TFP) sobre el tercer sector, l’economia social o les cooperatives.

Poden presentar-se al premis aquelles persones que hagin presentat un Treball de Fi de Grau (TFG), Treballs de Fi de Màster (TFM) i Treballs de Fi de Postgrau (TFP) i que reuneixi les condicions establertes en les bases establertes al web https://economiasocial.coop/premis.

Primera xerrada del cicle de la Xarxa d'Inclusió Laboral

28-9-2021
xdi-ods-cicle-xerrsa.png

La Xarxa d'Inclusió Laboral de Barcelona (XIB) inaugura un cicle de xerrades virtuals adreçat al teixit empresarial de la ciutat. La ponència-debat Repensant l'empresa del futur, claus per a la inclusió amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible anirà a càrrec de Josep Maria Canyelles, de Respon.cat i Josep Maria Batalla de la Casa de Carlota & friends, experts en la temàtica. L'espai és per compartir algunes experiències i formes exitoses de fer-ho, centrant el tema en la inclusió laboral de les persones amb discapacitat i en el guany que la diversitat aporta a uns i altres.

Data: 6 d'octubre de 12:30 a 14 hores

En línia

[+] Veure més