010 Barcelona Condicions del servei

Qui som?

Barcelona_010 és un espai que es gestiona des de la Direcció d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament de Barcelona i que té com a objectiu ajudar la ciutadania a resoldre els seus dubtes sobre la ciutat i el que l'envolta.

Què oferim?

El servei dóna resposta, en català o castellà, a les vostres consultes sobre els aspectes següents:

  • Actes i activitats de la ciutat, adreces, horaris i venda d’entrades
  • Adreces, telèfons i horaris d'equipaments o serveis
  • Informació general de tràmits*

* A Twitter mai no se us demanaran, així com tampoc se us donaran, dades personals o confidencials (NIF, telèfons, matrícules, etcètera). Per preservar la confidencialitat de les dades, si el que voleu és saber l'estat dels tràmits que ja heu iniciat, heu de trucar al 010. Si el que voleu és iniciar un nou tràmit, heu d’entrar a www.bcn.cat/tramits.

Per a peticions de servei, reclamacions, comunicació d'incidències a la ciutat o també si voleu comunicar alguna incidència a l'hora de fer una tramitació al portal www.bcn.cat, cal que entreu al nostre web i empleneu els camps necessaris per poder donar curs a la vostra comunicació.

L'horari d'atenció és de 9.00 a 18.00 hores de dilluns a divendres no festius.

Condicions d'ús

Respecte

Les actualitzacions a les xarxes socials de l’Ajuntament de Barcelona han de ser coherents amb l’ordre públic i amb els drets i les llibertats fonamentals. A més, han de respectar la dignitat de les persones i els drets dels menors i de les minories.

Tolerància

Les actualitzacions a les xarxes socials de l’Ajuntament de Barcelona han de respectar les opinions dels altres usuaris. A més, no es poden utilitzar les xarxes socials per publicar-hi comentaris que suposin una discriminació o desqualificació envers altres usuaris per qualsevol causa.

Privacitat

La privacitat és un valor fonamental dins les xarxes socials. L’Ajuntament de Barcelona es compromet a preservar la privacitat de les dades i de la informació que els usuaris cedeixin per formalitzar les altes o rebre serveis que es prestin.

Atenció als usuaris

El nostre horari d’atenció als usuaris és de dilluns a divendres de nou del matí a sis de la tarda.

No-censura

No es farà censura prèvia de cap aportació que l’usuari pugui fer en qualsevol dels canals actius que l’Ajuntament de Barcelona tingui a les xarxes socials. En cas que aquesta opinió no compleixi les condicions descrites en aquest document, l’Ajuntament de Barcelona procedirà a eliminar-la.

Els comentaris dels usuaris són lliures, personals i no atribuïbles a l’Ajuntament de Barcelona. En cap cas s’esborraran missatges o comentaris públics que critiquin l’acció de l’Ajuntament de Barcelona, sempre que respectin les condicions d’ús dels espais on es publiquin.

• L’Ajuntament de Barcelona no es fa responsable de l’exactitud i actualització de la informació que provingui d’altres persones físiques o jurídiques que hi hagi als seus espais socials o als que es remeti. Tampoc no es fa responsable de l’ús per tercers de la informació continguda, si bé caldrà atenir-se a les advertències específiques que constin per plataforma.

© Ajuntament de Barcelona