Actualitat

Rafa Nadal29/04/08
Quatre 'top-ten' participen a l’Open Sabadell Atlántico-56è Trofeu Conde de Godó de tennis
Fins al proper diumenge 4 de maig, Barcelona és testimoni de luxe d'un dels principals esdeveniments de tennis masculí de tot l'Estat espanyol: l’Open Sabadell Atlántico-Trofeu Conde de Godó de tennis, que enguany arriba a la 56ª edició.

I com cada any, el trofeu compta amb alguns dels millors jugador del món. En aquest sentit, la competició gaudeix de la presència de 20 dels  40 primers tennistes del rànquing mundial d’ATP, d’entre els quals hi ha 15 espanyols.
No obstant, les grans estrelles d’aquest esdeveniment són els quatre ‘top-ten’, que seran els encarregats de portar l’espectacle del millor tennis a Barcelona. Es tracta del mallorquí Rafa Nadal, 2n en la classificació mundial, el català David Ferrer, en 5à posició del rànquing, l’argentí David Nalbandián, en 7è lloc, i el nord-americà James Blake, en 8a posició.

Altres tennistes d’elit que no es perdran la cita barcelonina són l’anglès Andy Murray, el croat Ivo Karlovic, l’argení Guillermo Cañas, el finlandès Jarkko Nieminen, i els espanyols Carles Moyà, i Tommy Robredo, entre altres.

I en la categoria de dobles, cal comptar amb l’assistència de vuit dels deu millors jugadors de la classificació mundial, amb la presència especial dels líders de la categoria, els nord-americans Bob i Mike Bryan.

Per altra banda, i com una de les novetats d’aquesta edició, tindrà lloc un partit d’exhibició que protagonitzaran dos tennistes en cadira de rodes, Elena Jacinto i Nadia Goyeneche, i els seus rivals, els veterans Sergi Bruguera i Arantxa Sánchez-Vicario.

Les dues jugadores discapacitades tenen la intenció de participar als jocs Paralímpics de Londres 2012. El partit serà aquest dissabte 3 de maig, abans dels partits de semifinals.

Des del web de la competició  es pot seguir el desenvolupament dels partits de manera detallada, gràcies a un espai d'informació constantment actualitzat.

Més informació