tornar al principi
més informació
_què fem?
_entrevista
Carlos Losada, director general d’ESADE
_dossier. L’Arxiu, entre la història i l’administració
L’Arxiu Municipal de Barcelona, opera arreu de l’Administració municipal i custodia fins a vint-i-quatre quilòmetres de documents de conservació permanent. Entre la conservació, la investigació i la difusió de la història i la contribució a una Administració àgil i eficaç, l’Arxiu afronta el repte de la gestió i conservació dels documents amb les noves tecnologies.
_Canal Cultura. El canal digital de la cultura de Barcelona
Una nova eina informativa digital per desenvolupar totes les potencialitats de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació dins del camp de la cultura.
_L’equip de govern revalida la confiança ciutadana
A les eleccions municipals del dia 25 de maig, les urnes van revalidar la confiança que els ciutadans havien dipositat, en els últims mandats, en l’equip de govern.
_Cafè just: glops de solidaritat
Si en lloc de cafè normal prenguéssim cafè de Comerç Just, aquest gest repetit a diari esdevindria un gest solidari amb milers de famílies del
Tercer Món.
_100 anys d’Estadística Municipal
Un congrés de ciutats europees al qual Barcelona es va presentar sense poder aportar-hi cap dada estadística va ser el detonant per a la creació del Departament d’Estadística, l’any 1902. L'any següent veia la llum el primer Anuari Estadístic de la Ciutat de Barcelona.
_Èxit del X Jocs Mundials de Policies i Bombers
Barcelona va acollir, entre el 27 de juliol i el 3 d’agost, 11.000 atletes procedents de 55 països, que van participar en els X Jocs Mundials de Policies i Bombers. El primer rècord aconseguit va ser, precisament, el nombre de participants.
_L’@ula virtual
No té parets, no té terra ni sostre, no té pissarra ni cadires.
Si voleu entrar, heu de fer "clic" amb el ratolí de l’ordinador.
La nostra llibreta és el teclat. Les matèries es troben a la nostra disposició dins la xarxa informàtica. És l’@ula virtual.
_gent de la Casa Gran
Víctor Dobaño, Guanyador d’una de les curses reines dels Jocs Mundials de Policies i Bombers
  
   
  TARDOR 2003    
   
     
   
     
   
    www.bcn.es/publicacions                la municipal de barcelona  mail  actualització novembre 03