english

 

B.MM, la gran biblioteca urbana

MÚs de 8.500 pÓgines i mÚs de 12.000 imatges (fotos, il.lustracions, reproduccions)... Els mÚs de 50 n˙meros publicats per B.MM constitueixen el principal fons documental existent sobre la Barcelona dels anys vuitanta i noranta. La revista s'edita des de l'any 1986 en una doble ediciˇ (catalÓ i castellÓ), i inclou un resum en anglŔs.

Barcelona. Metr˛polis MediterrÓnia Ús una publicaciˇ cultural que edita l'Ajuntament de Barcelona. Actualment de periodicitat trimestral, la revista ofereix articles d'actualitat, d'anÓlisi i d'investigaciˇ sobre temes tan variats com hist˛ria, disseny, arquitectura, m˙sica, art, literatura, fotografia, ciŔncies socials, teatre, dansa, urbanisme o cinema, sempre relacionats amb Barcelona i la gent que hi viu.
Cada n˙mero de B.MM dedica el seu Quadern Central a un tema monogrÓfic, tractat de forma exhaustiva i amb Ónim de permanŔncia. Han passat per les nostres pÓgines les grans exposicions d'art del segle XX, el centenari de l'atletisme barcelonÝ, el cinema a la ciutat, la campanya "Barcelona, posa't guapa" o la relaciˇ que l'escriptor empordanenc Josep Pla va tenir amb Barcelona, entre molts altres temes.

 

portada de BMM
correu
arxiu