portada
portada nº11

Som 3500 per Barcelona

Esport
Secció Esportiva Santa Eulàlia, SESE

.

 

Amb el bàsquet, el volei i la rítmica, per una ciutadania millor

 

.

La Secció Esportiva Santa Eulàlia —SESE— és una Entitat esportiva fundada l’any 1952. El nostre objectiu fonamental és la promoció esportiva. En aquest sentit dirigim les nostres activitats a infants, joves, adults i gent gran.

Les nostres instal·lacions estan situades a la zona de Virrei Amat, dins de Nou Barris, però ben a prop d’Horta Guinardó i de Sant Andreu. Es tracta del Pavelló Virrei Amat i de les Pistes Cotxeres Borbó, equipaments públics dels quals en som gestors.

En l’actualitat tenim vint-i-dos equips de bàsquet, tretze masculins i nou femenins, des de nens i nenes de set anys, fins a adults de més de trenta, participant tots ells en diverses competicions federades.

A l’escola tenim més de cent nois i noies, des dels sis fins els dotze anys, que comencen en el món de l’esport, amb el bàsquet com a referència.

La secció de volei esta composta per tres equips, de cadet fins a sènior, que competeixen també de forma federada.

La gimnàstica rítmica la practiquen més de setanta nenes, algunes com a iniciació esportiva i altres competint, amb edats des dels cinc fins als setze anys.

Finalment la secció més nombrosa és la de manteniment per a adults i gent gran, amb més de tres-cents cinquanta participants, que realitzen la seva activitat al Pavelló Virrei Amat en horaris repartits durant tot el dia.

La nostra filosofia defensa els valors educatius i saludables que una pràctica esportiva ben dirigida comporta pels practicants, independentment de l’edat que es tingui. Els aspectes socialitzadors de l’esport són fonamentals en la nostra tasca.

Però a banda de la nostra feina específica en l’àmbit esportiu, tenim altres objectius en tant que associació. Així, ens agradaria augmentar la nostra presència i les nostres relacions amb la resta d’associacions, siguin del sector que siguin, amb les quals compartim les nostres inquietuds de defensa dels valors cívics i ciutadans.

 Secció Esportiva Santa Eulàlia
Joan Alcover, 6
08031 Barcelona
Telèfon i Fax: 93 357 09 25

 

.