Ajuntament de Barcelona

Fotografia de  maquina't

Inici>Notícies>Maquina't

Notícies

Tornar

MAQUINA'T A LA MAQUINISTA

En el recinte de la Maquinista el 26 i 27 d'octubre de 2012, l'Asociació Pont del Dragó i el CEE Pont del Dragó varem celebrar el MAQUINA'T conjuntament amb altres entitats del barri que atenen a persones amb diversitat funcional, a través de 4 tallers on van participar des de nens i nenes entre 4 i 12 anys fins a persones que encuriosides pels tallers s'apropaven a les carpes i passaven les activitats.

Simultàniament es van fer activitats de ioga adapatat i tennis taula per a tothom. El motiu central era el lema que ens diu el programa "TOTS IGUALS I TOTS DIFERENTS". Al llarg dels dos dies, les associacions, els serveis i els centres que promovem la participació social de les persones amb diversitats funcional també varem posar a l'abast plafons d'informació, fotografies i material de divulgació per fer-nos més visibles.

El MAQUINA'T es va obrir amb una tamborrada i una presentació a càrrec d'en Raimond Blasi, Regidor del Districte de Sant Andreu que va agrair la participació i va obrir els actes previstos. La cloenda va tenir lloc al dissabte 27, a les 19h. amb una cantada de petit format entre les entitats i conduït per Georgina Navarro. Des d'aqui volem donar les gràcies a les entitats i persones col·laboradores, associacions, al districte, a través d'Eva Terrén i a tots els participants, pares i mares, professionals i usuaris, pel seu suport, a la MAQUINISTA que ens ha permés realitzar en un entorn immillorable una trobada que pretenia respectar el dret a la diferència.

Entitats col·laboradores:

Districte de Sant Andreu – Ajuntament de Barcelona, Amputats Sant Jordi, ASEM Catalunya, Fundació Vidal i Barraquer, ACPD - CEE Pont del Dragó, Associació Cultural Urbana, Miró, La Caixa, MiNUSPACE, ‘arep, Taller Escola Barcelona i La Maquinista.

Per descarregar el diptic del programa pulsa aquí

 

Programa:

BTV Connexió Barcelona
26 d'octubre de 2012

Actuació de la Georgina Navarro
26 d'octubre de 2012

 

 

 

 

Galeria d’imatges