Fotografia de l'aula d'informàtica

Inici>Notícies>Visita de l'Alcaldessa

Notícies

Tornar

Curs: 2016/17

30 aniversari: l'Alcaldessa Ada Colau visita el Pont del Dragó

El 15 de març de 2017, l'alcaldessa de Barcelona, Exma. Sra. Ada Colau visita el Centre amb motiu de la commemoració del 30 aniversari.

A l’acte també van assistir:

L’Equip Directiu va rebre a l’alcaldessa a les 10, iniciant un recorregut per tot el centre. A les aules, a més d’interactuar amb alumnes i professionals, l’alcaldessa també va poder participar en algunes de les activitats que estaven fent els alumnes. La visita va tenir en tot moment un to molt distès i agradable.

També va visitar les instal·lacions del primer pis on va poder veure el treball que es duu a terme pel SEEM en relació al suport i seguiment de l’alumnat en situació d’educació inclusiva en totes les etapes (bressol, primària, secundària i postobligatòria) així com saludar als representants de l’ACPD (Associació Centre Pont del Dragó) que li varen explicar com estan les gestions del Projecte de Centre Ocupacional que està previst obrir en un futur proper als locals que el Districte de Sant Andreu els ha concedit en el complex de Fabra i Coast.

En tornar a la planta baixa els alumnes ja estaven tots preparats al vestíbul acompanyats d’alguns familiars, per poder escoltar els parlaments de:

L’Alcaldessa va felicitar al Centre per la feina que es duu a terme i l’important paper que te la ciutat en facilitar la inclusió de les persones amb discapacitat tant en l’àmbit educatiu com en el social. Va remarcar la professionalitat i el bon ambient que es respira al veure als alumnes treballar a les aules així com la molt bona acollida que se li va donar.

Galeria d'imatges

Visita de l'Alcaldessa  1

Visita de l'Alcaldessa 2

Visita de l'Alcaldessa 3

Visita de l'Alcaldessa 4

Visita de l'Alcaldessa 5

Visita de l'Alcaldessa 5

Visita de l'Alcaldessa 6

Visita de l'Alcaldessa 7

Visita de l'Alcaldessa 8

Visita de l'Alcaldessa 9

Visita de l'Alcaldessa 10

Visita de l'Alcaldessa 11

Visita de l'Alcaldessa 12