Ajuntament de Barcelona

Mural de la Castanyada

Tornar

Activitats complementàries

Tallers Curs 2013/2014

JORNADA SOBRE L'AUTODETERMINACIÓ DE LES PERSONES AMB DISCAPACITAT

Entenem que: "L'Autodeterminació és un resultat educatiu i representa la capacitat d'actuar com agent causal principal en la pròpia vida i realitzar eleccions i prendre decisions en relació a la qualitat de vida d'un mateix, que estiguin lliures d'influències o interferències externes innecessàries."

El dia 11 d'abril varem realitzar una Jornada sobre "L'autodeterminació de les persones amb discapacitat". A primera hora vam fer una activitat per grups classe per introduir el tema mitjançant uns vídeos didàctics i a segona hora ens varem traslladar a la Biblioteca Marina Clotet per assistir a la conferència sobre l'autodeterminació de les persones amb discapacitat que va ser a càrrec d'Àngels Ponce, terapeuta familiar i coach. Aquesta activitat estava oberta als pares i familiars que hi volguessin assistir.

La primera valoració, només acabar la jornada va ser molt positiva, va agradar tant a l'alumnat i professionals com a les famílies que hi van assistir.
Posteriorment, vam fer una valoració de la jornada amb els alumnes i entre les seves aportacions en destaquem algunes que són força il·lustratives:

Galeria d’imatges

conferencia activitat a l'aula explicació a l'aula visualitzacio de videos