Ajuntament de Barcelona

Fotografia de l'aula d'informàtica

Inici> 25è aniversari >Acte Commemoratiu 25è aniversari

2 de març de 2012
Acte Commemoratiu 25è aniversari del CEE Pont del Dragó

El divendres 2 ens va visitar l'Alcalde de Barcelona, l'Excel·lentissim Sr. Xavier Trias, amb motiu de la celebració del 25 aniversari del centre, tot justs coincidint amb les dates de l'acte d'inauguració del centre, que va presidir l'Alcalde de Barcelona, l’Excel·lentissim Sr. Pasqual Maragall el 3 de març de 1987.
A l’Acte van assistir alumnes i famílies, professionals del centre, professionals i coneguts de l’àmbit de l’Educació Especial i de l’atenció a persones amb discapacitat, i responsables de les diferents Administracions Públiques.

En arribar al Centre, l’Alcalde i el Director del Centre varen dir unes paraules, en reconeixement d’aquests 25 anys de trajectòria. L’Alcalde va remarcar la situació difícil en que ens trobem en l’actualitat, però que malgrat tot mai s’ha de deixar de somiar, perquè és el que ens permet mirar endavant i avançar.

Desprès es va realitzar una visita al Centre, on l’alcalde va poder veure les diferents dependencies, va veure treballant a alguns alumnes i va parlar amb alumnes, famílies i professionals.

També va poder constatar que el centre s’ha quedat una mica petit, atès que els dos serveis que te, el de formació (PQPI) i el Servei Educatiu (SEEM), han crescut molt en els darrers cursos.

 

BTVNOTÍCIES. 06.03.2012
25 anys del centre Pont del Dragó

BTV Connexió Barcelona. 02.03.2012
25 Aniversari Pont del Dragó

 

Galeria d'imatges

Parlament del Director Parlament de l'Alcalde l'Alcalde amb el Miquel alumnes del centre l'Alcalde amb el Pol l'Alcalde amb l'Eduardo, exalumne del centre l'Alcalde amb els amics d'ASEM Asisitents a l'Acte l'Alcalde amb el Sergi, secretari de l'ACPD l'Alcalde amb el Francisco l'Alcalde amb el Tito l'Alcalde amb la Laura l'Alcalde amb la Loli, presidenta de l'ACPD l'Alcalde visitant el SEEM l'Alcalde mirant el treball del Tito l'Alcalde visitant la sala Polivalent l'Alcalde amb la Maria l'Alcalde parlant amb els asistents l'Alcalde amb la Mari Cruz l'Alcalde amb l'Elisabeth