Inici > Acollida i acompanyament > On adreçar-se? > Xarxa d’Acollida i acompanyament a persones immigrades

Xarxa d’Acollida i acompanyament a persones immigrades

La Xarxa d’Acollida i acompanyament de Barcelona està integrada per més de 170 entitats sense ànim de lucre, o bé serveis i equipaments (biblioteques, escoles d’adults...), repartits pels diferents territoris de la ciutat.

Ofereixen informació i assessorament a persones immigrades estrangeres a la ciutat, amb l’objectiu de promoure’n l’autonomia personal i la integració social, alhora que es procura aconseguir una cohesió social més efectiva del conjunt de la ciutadania.

Àmbits o serveis: tràmits administratius, assessorament legal, classes de llengua, inserció sociolaboral, coneixement de l’entorn, salut, atenció social, atenció psicològica, atenció a joves o atenció a dones, entre d'altres. Trobareu el detall al cercador d’entitats.

Alguns barris o districtes compten amb xarxes veïnals, són xarxes organitzades d’entitats locals, les trobareu també al cercador: Nou Barris, Poblenou, Poble Sec,

Grups de treball estables

En el si de la xarxa funcionen dos grups de treball estables i amb activitat continuada:

Cercador d'entitats de la Xarxa d'Acollida i acompanyament de Barcelona

Podeu realitzar cerques i consultar informació actualitzada, amb una fitxa completa de cada entitat, i accés al seu web, al cercador d'entitats

Activitat de la Xarxa d’Acollida i acompanyament. Actes de les trobades, Formació o altra activitat.

En aquest apartat es recullen les actes de les reunions de treball de la Xarxa, així com la documentació relativa a formació realitzada o altra activitat rellevant.

Directori

Podeu consultar també el directori d'entitats a gener 2015 (en excel).

Vídeo presentació

© Ajuntament de Barcelona | contacte: immigracio@bcn.cat