Si no veieu bé el butlletí cliqueu aquí
Desembre 2020 CAT | CAST
Exposició Picasso. Els Quaderns
Obrim l’exposició “Picasso. Els quaderns” el proper divendres 18 de desembre com a acte principal de la celebració del 50 aniversari de la donació d’obres de Picasso a la ciutat de Barcelona.
ACTIVITATS -
Els dimecres del copista
El departament d’activitats del Museu ha preparat una activitat per a que tots el dimecres es pugui fer de copista a l’exposició “Picasso. Els quaderns”. Cal venir al Museu amb un quadern (llibreta de dibuix) i un llapis. Nosaltres proporcionem una cadira confortable, llums i el que és més important obres de Velázquez, Goya i Picasso entre d’altres.
Museu Picasso en família, Nadal 2020
Us proposem gaudir de les vacances de Nadal al Museu Picasso, amb una visita taller segura i en família.
XXSS -
Novetat: podcasts del Museu Picasso
En aquest temps de pandèmia els podcasts s’han posat de moda de nou ja que són arxius d’àudio que es poden descarregar i reproduir a discreció de l’oient. Sembla que el seu consum s’ha disparat i volem que tingueu on escollir durant aquestes festes de Nadal.
DOCTORAT PICASSO -
El 16 de desembre tindrà lloc en format virtual el segon simposi del Doctorat Picasso: «un poète qui a mal tourné»
El Simposi s’inscriu en el marc de les activitats del Doctorat Picasso iniciat pel Museu Picasso de Barcelona i coordinat per Emmanuel Guigon, Jèssica Jaques i Androula Michael. Havia de tenir lloc a París tot coincidint amb l’obertura de l’exposició «Picasso Poeta» —exposició produïda pel Museu Picasso de Barcelona, al Museu nacional Picasso-Paris (del 24 de març al 26 juliol 2020)—, però donades les circumstàncies de control sanitari finalment es presenta en format virtual i en una sola jornada.
T'INTERESSA...
El CoNCA ha publicat l’Informe anual sobre l’estat de la cultura i de les arts
El nou Plenari del CoNCA ha presentat el novè informe anual sobre l’estat de la cultura i de les arts que lliura anualment al Parlament de Catalunya. L’informe destaca les pèrdues d’ingressos dels principals equipaments culturals degut a la cancel·lació de la programació a causa de la pandèmia de la COVID-19 i subratlla que totes les institucions culturals sense cap excepció acabaran l’any 2020 amb un retrocés important dels seus ingressos per activitat.
LA VEU DEL MUSEU -
Reyes Jiménez, Responsable del departament de conservació preventiva i restauració del Museu, ens explica Terrats de Barcelona de Pablo Picasso
EL BLOG -
Simposi internacional “Al voltant de Picasso”. Un cas sobre la neteja de superfícies pintades sensibles
El simposi internacional “Al voltant de Picasso”, que es va celebrar al Museu l’any 2018, va ser un fòrum multidisciplinari gràcies a la generosa complicitat d’especialistes de diverses institucions museístiques, universitàries i del camp privat.
En tant que museu monogràfic de Pablo Picasso és la nostra responsabilitat crear vies de diàleg que connectin la investigació rigorosa i la difusió de l’obra de l’artista. Des de les nostres plataformes, oferim la publicació de Pierre Antoine Héritier, un dels ponents que va presentar un interesant cas d’estudi.
Contacte
Museu Picasso, Barcelona
Montcada 15-23
08003 Barcelona
Connecta
Facebook Twitter Instagram Blog Youtube
Butlletí
Subscriure's
Donar-se de baixa
Heu rebut aquest correu perquè la vostra adreça figura a la nostra llista de distribució de l’eButlletí del Museu Picasso de Barcelona. Si no desitgeu rebre’l més, us agrairem que ens ho indiqueu fent clic aquí. Moltes gràcies.
Podeu consultar la política de protecció de dades al nostre web.
www.museupicasso.bcn.cat
© Fundació Museu Picasso de Barcelona © de les reproduccions: Successió Picasso. VEGAP. MAdrid 2020