Si no veieu bé el butlletí cliqueu aquí
Maig 2020 CAT | CAST | ENG
Museu Picasso virtual

DIA INTERNACIONAL DELS MUSEUS #TornaremAlsMuseus -
Passeig virtual per les sales de la col·lecció del Museu
Mentre no us puguem donar la benvinguda al Museu, us proposem una passejada íntima i alhora espontània i informal de la col·lecció, tot compartint amb vosaltres el plaer de retrobar-nos amb el llegat de l'artista a la ciutat de Barcelona.
Musicant Picasso per al Dia Internacional dels Museus, 18 de maig
Ens acollim a la celebració virtual del Dia Internacional dels Museus amb una proposta musical: les composicions dels alumnes dels Departaments de Composició i de Música de Cambra del Conservatori del Liceu, inspirades en obres de Picasso de la nostra col·lecció. Segueix-la als hashtags #MusicantPicasso i #MuseuPicassoVirtual i a través de les xarxes socials Facebook, Twitter i Instagram.
Explorem algunes peces de la col.lecció, 18 de maig
El personal del Museu Picasso us vol descobrir els secrets d’algunes de les obres de la col·lecció en el marc del Dia Internacional dels Museus. Les pintures escollides estaran vinculades a l’etiqueta #MuseusPerLaIgualtat i l'activitat es podrà seguir a través de les xarxes socials Facebook, Twitter i Instagram. Aquesta és una de les activitats amb les que el Departament de Cultura de la Generalitat inicia una campanya orientada a recuperar la presència dels públics al Museu.
MuseumQuiz per al Dia Internacional dels Museus, 18 de maig
El #MuseumQuizACasa ja s’ha acabat però en el marc de celebració de la nostra festa, us oferim els concursos que hem organitzat perquè pugueu mostrar-nos tot el que sabeu de nosaltres.
 
 
#MUSEUPICASSOVIRTUAL -
Coneixes el #GettyMuseumChallenge?
Doncs volem veure la teva creativitat amb les obres del #MuseuPicasso! Mira l'exemple i no t'oblidis d'etiquetar-nos: @museupicasso.
VÍDEO -
Qui es qui a Las Meninas de Picasso?
Comparem els personatges amb els de l'obra mestra de Velázquez i afegim alguns apunts biogràfics de cadascun.
EL BLOG -
Habitants del Museu: María Picasso López, la mare d’un geni
Gairebé sempre de perfil, cosint o llegint. Així és com el jove Picasso acostumava a dibuixar i pintar la seva mare, María Picasso López (1855-1938), un personatge del nucli familiar que sempre ha passat bastant desapercebut.
PROPERES EXPOSICIONS -
Properes exposicions
Tenim ganes de tornar a obrir les portes per rebre-us. Estem preparant nous projectes i exposicions per a la tardor, com ara la mostra al voltant de l’obra recuperada d’Òscar Domínguez Jamais i la celebració del 50è aniversari de la donació de més de 1.300 obres per part de Picasso mateix al Museu.
Contacte
Museu Picasso, Barcelona
Montcada 15-23
08003 Barcelona
Connecta
Facebook Twitter Instagram Blog Youtube
Butlletí
Subscriure's
Donar-se de baixa
Heu rebut aquest correu perquè la vostra adreça figura a la nostra llista de distribució de l’eButlletí del Museu Picasso de Barcelona. Si no desitgeu rebre’l més, us agrairem que ens ho indiqueu fent clic aquí. Moltes gràcies.
Podeu consultar la política de protecció de dades al nostre web.
www.museupicasso.bcn.cat
© Fundació Museu Picasso de Barcelona © de les reproduccions: Successió Picasso. VEGAP. MAdrid 2020