Si no veieu bé el butlletí cliqueu aquí
MARÇ 2019 CAT | CAST | ENG
La cuina de Picasso
Prorrogades les exposicions temporals, fins al 31 de març de 2019

Hem prorrogat les exposicions “Sabartés per Picasso per Sabartés” i “Pablo Picasso i els editors Gustavo Gili” fins al 31 de març per tal que tingueu més oportunitats de visitar-les.

ACTUALITAT -
Retorn a casa: de París a Barcelona
Aquest darrer setembre, amb motiu de les exposicions «Obres mestres» al Museu Picasso de París i «Picasso. Blau i rosa» al Museu d’Orsay, una seixantena d’obres del museu van viatjar a la capital francesa. Actualment les obres ja han tornat a casa, i les peces que habitualment s’exhibeixen a la col·lecció permanent tornen a ocupar el seu lloc.
ACTIVITATS -
Picasso en família, darrer dissabte de cada mes
El darrer dissabte del mes, us donem la benvinguda al Museu Picasso amb una activitat familiar per a gaudir-ne plegats.
¡POR, MARXA!, tots els dijous de març
¡POR, MARXA! és un taller de dibuixa dividit en quatre sessions en què treballarem la por com a oportunitat, afrontant-la i encarant-nos a ella per a deslliurar-nos-en i créixer artísticament.
«Petites històries, grans dones»: Set museus de Barcelona organitzen contacontes infantils sobre les dones investigadores i creadores
Narracions per a nens i nenes sobre el paper de la dona a la nostra cultura i als nostres museus.
Visites guiades a les exposicions temporals, fins al 31 de març
Els dissabtes organitzem visites guiades en català i castellà perquè els visitants puguin conèixer tots els detalls de les exposicions temporals.
CATÀLEG -
Catàlegs de les exposicions temporals a la venda!
Segueix gaudint i descobrint Pablo Picasso, Jaume Sabartés i els editors Gustavo Gili a casa amb els catàlegs de les exposicions temporals, disponibles a la llibreria Laie.
EL BLOG -
Una col·lecció singular i en creixement
La gestació del Museu Picasso no va ser fàcil en un país i una ciutat on no hi havia gaires col·leccionistes del pintor i amb l’ambient del franquisme en contra. Picasso va jurar que no posaria els peus a Espanya mentre hi hagués dictadura, però, malgrat això, l’artista va tenir clar que Barcelona havia de tenir un museu Picasso.
Entrades en línia
Horaris i preus
Com arribar-hi
Contacte
Museu Picasso, Barcelona
Montcada 15-23
08003 Barcelona
Connecta
Facebook Twitter Instagram Blog
Butlletí
Subscriure's
Donar-se de baixa
Heu rebut aquest correu perquè la vostra adreça figura a la nostra llista de distribució de l’eButlletí del Museu Picasso de Barcelona. Si no desitgeu rebre’l més, us agrairem que ens ho indiqueu fent clic aquí. Moltes gràcies.
Podeu consultar la política de protecció de dades al nostre web.
www.museupicasso.bcn.cat
© Fundació Museu Picasso de Barcelona © de les reproduccions: Successió Picasso. VEGAP. Barcelona 2019