Si no veieu bé el butlletí cliqueu aquí
SETEMBRE 2019 CAT | CAST | ENG
Exposicions futures
Exposicions en curs

Últims dies per visitar «Picasso, la mirada del fotògraf» i «EN EL NOM DEL PARE», fins al 24 de setembre de 2019.

ACTIVITATS -
Reserves per a grups d’ensenyament reglat per al curs 2019-2020, a partir del 2 de setembre
Oferim diverses visites taller i visites dinamitzades per a escoles i instituts a la col·lecció. Si voleu venir amb els vostres alumnes, visiteu la web per triar la proposta que més us convingui i feu-ne la reserva.
Diàleg sobre la mirada del fotògraf, 12 de setembre
Com a tancament de la mostra «Picasso, la mirada del fotògraf», convidem la comissària de l’exposició, Violette Andrés, i el fotògraf francès Bernard Plossu a reflexionar entorn de l’exposició i a dialogar amb el director del Museu Picasso, Emmanuel Guigon.
«Retalls de llum: exploració de fotogrames», 18 de setembre
En el marc de l’exposició «Picasso, la mirada del fotògraf», us proposem un treball creatiu amb la tècnica del fotograma, tot partint de l’exploració que es fa a la mostra de les incursions picassianes i de diversos fotògrafs en l’ús de papers fotosensibles per reinterpretar la llum.
Museu Picasso en família: « Un nas, dos ulls, una boca...», 28 de setembre
Hi ha moltes maneres de retratar les persones que coneixem. Després de veure els retrats que pintava Picasso, us atreviu a fer els vostres retrats d’una manera ben divertida?
Inscripcions pel taller de memòria per a gent gran «Picasso en la memòria», a partir del 16 de setembre
El taller ens permet mantenir i potenciar les capacitats cognitives, així com explorar i aprofundir en les possibilitats de l’art com a eina de formació. L’objectiu de la proposta és millorar el rendiment de la memòria a través del contacte amb l’art.
Visites guiades a les exposicions temporals, fins al 24 de setembre
Els dimarts i dissabtes organitzem visites guiades en català, castellà i anglès perquè els visitants puguin conèixer tots els detalls de les exposicions temporals.
Jornada de portes obertes per La Mercè, 24 de setembre
Amb motiu de la festa de la Mercè i per celebrar la copatrona de la ciutat, us convidem a visitar el museu gratuïtament el dia 24 de setembre.
EL BLOG -
Josep Rocarol, l’escenògraf que va salvar el Monestir de Pedralbes
L’octubre de 1902 Picasso i el seu amic Josep Rocarol i Faura van agafar un tren de Barcelona a París. Estaven contents perquè acabaven de deslliurar-se del servei militar després que els seus familiars paguessin una quantitat de diners per redimir-los-en.
ONTOLOGIA -
Ontologia «Exposició Picasso 1936»
Ontologia que conceptualitza la mostra d’obres de Picasso que es va poder veure a Barcelona, Bilbao i Madrid el 1936
AVANÇ D'INFORMACIÓ -
Barcelona dibuixa, diumenge 20 d’octubre de 2019
Amb un nom nou, Barcelona dibuixa, que reflecteix plenament l’esperit, la gran festa del dibuix de la ciutat de Barcelona es fa present a més barris i més entitats que mai! Fins a 48 tallers gratuïts en què grans i petits podem compartir la nostra creativitat i explorar les possibilitats que ofereixen el llapis i el paper. T'hi esperem!
Entrades en línia
Horaris i preus
Com arribar-hi
Contacte
Museu Picasso, Barcelona
Montcada 15-23
08003 Barcelona
Connecta
Facebook Twitter Instagram Blog Youtube
Butlletí
Subscriure's
Donar-se de baixa
Heu rebut aquest correu perquè la vostra adreça figura a la nostra llista de distribució de l’eButlletí del Museu Picasso de Barcelona. Si no desitgeu rebre’l més, us agrairem que ens ho indiqueu fent clic aquí. Moltes gràcies.
Podeu consultar la política de protecció de dades al nostre web.
www.museupicasso.bcn.cat
© Fundació Museu Picasso de Barcelona © de les reproduccions: Successió Picasso. VEGAP. MAdrid 2019