Si no veieu bé el butlletí cliqueu aquí
MAIG 2019 CAT | CAST | ENG
Exposicions futures
Properes exposicions

A finals d’aquesta primavera inaugurem "Picasso, la mirada del fotògraf" i "En el nom del pare” que es podran visitar a partir del 7 de juny.

ACTIVITATS -
«Musicant Picasso», col·laboració amb el Conservatori del Liceu, 8 de maig
Improvisacions, variacions i inspiracions: joves músics s’inspiren en les obres de Picasso per celebrar el 60 aniversari de Kind of Blues, de Miles Davis.
Performance d'Eulàlia Valldosera: «Els altres invisibles», 9 de maig
Quina relació hi ha entre un pintor i la seva model? És la model afectada pel fet d’estar retratada, projectada i fins i tot tergiversada per l’acció de l’artista? Podem despertar la memòria d’un objecte? Hi ha vida capturada en una imatge?
L’ARLEQUÍ 1919–2019, 100 ANYS DEL PRIMER REGAL DE PICASSO A BARCELONA
Ara fa cent anys, Pablo Picasso va donar la primera obra a Barcelona: Arlequí, pintada durant l’estada de l’artista a la ciutat l’any 1917. Us convidem a celebrar aquest regal amb nosaltres.
Taula rodona:«L'Arlequí: del carrer al llenç», 14 de maig
En aquesta conversa explorarem el passat d’aquesta figura, les diferents representacions i la seva evolució, així com el paper que va jugar en l’obra picassiana.
Actuacions: «L'Arlequí surt del quadre», 14, 15, 16, 17 i 18 de maig
Els personatges de la Commedia dell’arte i el circ venen al Museu Picasso per a retrobar-se amb l’Arlequí, interactuaran amb els visitants del Museu i ens meravellaran amb les seves acrobàcies, balls, malabars i titelles.
Tallers i espectacle: «Un diumenge amb l'Arlequí», 19 de maig
Un matí de diumenge per celebrar aquest aniversari, amb tallers de circ, màscares, vestuari i dibuix, i un espectacle en què l’Arlequí farà de les seves juntament amb la Colombina, el Pierrot i altres personatges del món del circ.
Dia Internacional del Museus i la Nit del Museus, 18 de maig
Amb motiu del Dia Internacional dels Museus i la Nit dels Museus, el dissabte 18 de maig el Museu obre les portes fins la 1 h de la matinada.
Museu Picasso en família, darrer dissabte de cada mes
El darrer dissabte del mes, us donem la benvinguda al Museu Picasso amb una activitat familiar per a gaudir-ne plegats.
EL BLOG -
En la mort de John Richardson, amic i expert de Picasso
L’historiador de l’art britànic John Richardson, mort el passat 12 de març a Nova York, a l’edat de 95 anys, és un representant de la millor tradició anglosaxona del gènere de la biografia.
Entrades en línia
Horaris i preus
Com arribar-hi
Contacte
Museu Picasso, Barcelona
Montcada 15-23
08003 Barcelona
Connecta
Facebook Twitter Instagram Blog
Butlletí
Subscriure's
Donar-se de baixa
Heu rebut aquest correu perquè la vostra adreça figura a la nostra llista de distribució de l’eButlletí del Museu Picasso de Barcelona. Si no desitgeu rebre’l més, us agrairem que ens ho indiqueu fent clic aquí. Moltes gràcies.
Podeu consultar la política de protecció de dades al nostre web.
www.museupicasso.bcn.cat
© Fundació Museu Picasso de Barcelona © de les reproduccions: Successió Picasso. VEGAP. MAdrid 2019