Si no veieu bé el butlletí cliqueu aquí
MAIG 2017— CAT | CAST | ENG
Cubisme i guerra. El cristall dins la flama
Exposició «Picasso. Retrats», fins al 25 de juny

Aquesta exposició posa de manifest la importància del retrat en l’obra de Picasso. S’han reunit més de 80 obres de col·leccions públiques i particulars que revelen els mitjans tècnics i el ventall d’estils que va conrear Picasso per a representar aquest gènere, que sempre va ocupar un lloc important en el seu art.

ACTUALITAT -
Mostra «Altres artistes a la donació Picasso 1970», fins al 3 de setembre
A les Sales A del Museu presentarem una selecció de les pintures i dibuixos d’altres artistes que Picasso, el 1970, va donar al Museu en memòria del seu amic Jaume Sabartés.
#PicassoContemporani: «Ruth Drawing Picasso» de Rineke Dijsktra, fins al 24 de setembre
El Museu presenta l’obra de l’artista neerlandesa Rineke Dijkstra al seu nou espai (Sala 0) dedicat a l’art contemporani.
ACTIVITATS -
Taller familiar: «Les cares de Picasso, i les nostres!», 6, 13, 20 i 27 de maig
Hi ha moltes maneres de retratar les persones que coneixem. Després de veure com ho feia Picasso, us proposem fer-ho d’una manera ben divertida
Musicant Picasso, col·laboració amb el Conservatori del Liceu, 11 de maig
Estrena de les composicions d’alumnes de Composició del Conservatori Superior del Liceu, creades a partir d’obres de la col·lecció del Museu Picasso i interpretades pels alumnes de Música de Cambra.
Any Palau: «Palau pinta el Picasso», de Gemma Reguant, 13 de maig
Ens adherim a les celebracions pel centenari del naixement de Josep Palau, poeta i biògraf de Pablo Picasso, en el marc de la col·laboració habitual del Museu amb Barri Brossa, una de les activitats més significatives de La Seca Espai Brossa.
Col·loqui i projecció de la pel·lícula «Raymond Roussel: Le Jour de Gloire» de Joan Bofill, 18 de maig
La projecció anirà precedida per un col·loqui amb la participació de Joan Bofill, realitzador del film; Emmanuel Guigon, director del Museu Picasso; i Hermes Salceda, profesor i especialista en Raymond Roussel.
Loop Festival al Museu Picasso, del 16 al 28 de maig
El Museu col·labora amb “Loop”, la mostra de vídeo de Barcelona. Coincidint amb el 15è aniversari del festival, presentem l’obra TV Interruptions (1971) de David Hall.
Dia Internacional del Museus, 18 de maig i la Nit del Museus, 20 de maig
Visita'ns en ocasió d’aquestes dues celebracions: jornada de portes obertes amb motiu de la celebració del Dia Internacional dels Museus o fins la matinada de La Nit dels Museus.
«Picasso. Retrat d'Ígor Stravinski», col·laboració amb l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), 25 de maig
En aquesta col·laboració amb els alumnes de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), explorem l’obra d’aquest compositor amb un concert entorn de l’exposició «Picasso. Retrats».
Entrades en línia
Horaris i preus
Com arribar-hi
Contacte
Museu Picasso, Barcelona
Montcada 15-23
08003 Barcelona
Connecta
Facebook Twitter Blog Flick
Butlletí
Subscriure's
Donar-se de baixa
www.museupicasso.bcn.cat
© Fundació Museu Picasso de Barcelona © de les reproduccions: Successió Picasso. VEGAP. Barcelona 2017