Si no veieu bé el butlletí cliqueu aquí
SETEMBRE 2018 CAT | CAST | ENG
La cuina de Picasso
Obertura de la mostra «Picasso descobreix París», 21 de setembre

Es tracta d’una mostra que vol transmetre l’impacte que va causar la capital francesa en l’artista les dues primeres vegades que hi va viatjar, i que ha estat possible gràcies a un intercanvi d’obres amb el Museé d’Orsay i el Museé National Picasso-París.

ACTUALITAT -
Últims dies de l'exposició «La cuina de Picasso», fins al 30 de setembre
L'exposició té com a eix principal el tema de la cuina en el sentit més ampli, un motiu omnipresent en el conjunt de l’obra de Picasso que s'aborda per primera vegada en aquesta mostra.
Muntatge de la mostra «Picasso descobreix París», amb el tancament temporal de diverses sales de la col·lecció permanent
Amb motiu de la preparació de la mostra «Picasso descobreix París», a partir del 30 d’agost i fins al 12 de setembre, les sales 7, 8, 9, 10 i 11 de la col·lecció permanent del museu romandran tancades per treballs d’instal·lació i muntatge.
ACTIVITATS -
Reserves per a grups d’ensenyament reglat per al curs 2018-2019, a partir del 3 de setembre
Oferim diverses visites taller i visites dinamitzades per a escoles i instituts a la col·lecció. Si voleu venir amb els vostres alumnes, visiteu la web per triar la proposta que més us convingui i feu-ne la reserva.
Visita-taller familiar: «Plat a taula», tots els dissabtes de setembre
Amb molts colors, Picasso pintava les viandes, la cuina, el plat a taula... Nosaltres visitarem l’exposició «La cuina de Picasso» i després farem com ell; decorarem la nostra taula d’una manera ben especial, i sense colors!
La cuina catalana de Pablo Picasso, conferència a càrrec de Claustre Rafart, 13 de setembre
A la Barcelona del canvi de segle xix al xx, Picasso, freqüenta la cerveseria-taverna-hostal Quatre Gats, centre neuràlgic de l’avantguarda artística i cultural catalana. Des d’aleshores i fins a l’estada de l’artista a Gósol, la primavera-estiu de 1906, situem la cuina catalana de Picasso.
La cuina de Joan Miró, conferència a càrrec de Victòria Combalia, 20 de setembre
Anàlisi de les primeres natures mortes de Miró amb colors i formes cubitzants i expressionistes, així com de les seves obres detallistes, que mostren nombrosos elements alimentaris, des de La taula (1920) fins a La masia.
Jornada de portes obertes per La Mercè, 24 de setembre
Amb motiu de la festa de la Mercè i per celebrar la copatrona de la ciutat, us convidem a visitar el museu gratuïtament el dia 24 de setembre.
Picasso a la cuina, conferència a càrrec de Androula Michael, 27 de setembre
Conferència de Androula Michael, historiadora de l’art i co-comissària de l’exposició.
EL MUSEU AL MÓN -
Obres viatgeres del Museu
Des del museu col·laborem activament en els projectes expositius d’altres institucions, prestant-los obres de la nostra col·lecció per tal d’enriquir i completar les seves tesis comissarials.
AVANÇ D'INFORMACIÓ -
Big Draw. Barcelona dibuixa, diumenge 28 d’octubre de 2018
Preparats per dibuixar? 40 tallers gratuïts en diversos espais de la ciutat. El Big Draw es fa més GRAN i tota Barcelona dibuixa. Amb artistes, il·lustradors, arquitectes i dissenyadors que ens proposen divertits tallers per a tothom que vulgui experimentar, de manera lliure, espontània i gratuïta el món del dibuix. T'hi esperem!
Entrades en línia
Horaris i preus
Com arribar-hi
Contacte
Museu Picasso, Barcelona
Montcada 15-23
08003 Barcelona
Connecta
Facebook Twitter Instagram Blog
Butlletí
Subscriure's
Donar-se de baixa
Heu rebut aquest correu perquè la vostra adreça figura a la nostra llista de distribució de l’eButlletí del Museu Picasso de Barcelona. Si no desitgeu rebre’l més, us agrairem que ens ho indiqueu fent clic aquí. Moltes gràcies.
Podeu consultar la política de protecció de dades al nostre web.
www.museupicasso.bcn.cat
© Fundació Museu Picasso de Barcelona © de les reproduccions: Successió Picasso. VEGAP. Barcelona 2018