Si no veieu bé el butlletí cliqueu aquí
FEBRER 2017— CAT | CAST | ENG
Cubisme i guerra. El cristall dins la flama
Exposició «Mitologies, obra gràfica a la col·lecció del museu», fins al 19 de març

En la seva faceta com a gravador, Picasso recreà escenes i personatges extrets del món de la mitologia grecoromana. A partir de l’extensa col·lecció de gravats del museu, explorem aquest aspecte de la seva creació artística.

ACTUALITAT -
Obertura de les inscripcions pel 3r Congrés Internacional Picasso
Els dies 27, 28 i 29 d’abril, el Museu Picasso i la Fundació Palau-Centre d’Art es complauen a acollir el 3r Congrés Internacional Picasso. Gràcies a la iniciativa del Musée Picasso-Paris, des del 2015 el congrés proporciona un fòrum anual on es presenten els treballs més recents sobre l’obra i figura de Picasso.
Presentació del llibre «Pablo Picasso i els editors Gustavo Gili. Escrits des de Barcelona», de Claustre Rafart Planas, 1 de febrer
En l’acte hi intervindran Mònica Gili, Emmanuel Guigon, director de la Fundació Museu Picasso de Barcelona i l’autora del llibre, Claustre Rafart Planas. La presentació tindrà lloc el dimecres 1 de febrer, a les 19 h, a la sala d’actes del Museu Picasso de Barcelona (accés per la plaça Sabartés).
ACTIVITATS -
«Zoom. La col·lecció en anàlisi», amb Claustre Rafart i Alexis Rom / Carlos Alguacil, 2 de febrer
Torna la proposta que explora la col·lecció del museu des del punt de vista teòric i artístic, on demanem a un historiador que ens parli de l’obra i a un artista que ens hi faci reflexionar des de la pràctica. En aquesta primera sessió, treballarem entorn d’una de les obres mestres del gravat picassià, Minotauromàquia, 1935.
Taller familiar «Un plat no és un plat», els dissabtes 4, 11, 18 i 25 de febrer
Un plat es pot posar a taula per dinar i fer-lo servir per menjar, o es pot pintar i modificar i convertir en un objecte per ser gaudit. En aquest taller per a tota la família veurem com ho feia Picasso, i després ho experimentarem nosaltres mateixos.
Jornada de portes obertes per Santa Eulàlia, diumenge 12 febrer: visita el museu sense cues, obtenint l’entrada a través de la nostra pàgina web
Benvinguts al museu el dia de Santa Eulàlia! Recordeu reservar la vostra entrada prèviament a través de la nostra web.
Acollim la instal·lació «Orbis» en el marc de Llum BCN, 10, 11 i 12 de febrer
En ocasió de les festes de Santa Eulàlia, acollim una de les instal·lacions lumíniques del festival Llum BCN, dissenyada pels alumnes de l’escola Elisava.
AVANÇ D'INFORMACIÓ -
Exposició «Picasso. Retrats», 17 de març
El mes vinent inaugurem aquesta mostra coproduïda amb la National Portrait Gallery, que analitza com Picasso explorà el retrat i la caricatura a partir dels seus éssers més propers.
Entrades en línia
Horaris i preus
Com arribar-hi
Contacte
Museu Picasso, Barcelona
Montcada 15-23
08003 Barcelona
Connecta
Facebook Twitter Google+ Blog Flick
Butlletí
Subscriure's
Donar-se de baixa
www.museupicasso.bcn.cat
© Fundació Museu Picasso de Barcelona © de les reproduccions: Successió Picasso. VEGAP. Barcelona 2017