Si no veieu bé el butlletí cliqueu aquí
MARÇ 2018 — CAT | CAST | ENG
Lucien Clergue: vint-i-set encontres amb Picasso
Exposició «Lucien Clergue: vint-i-set encontres amb Picasso», prorrogada fins al 15 d'abril

L'any 2016 el Museu Picasso de Barcelona compra el fons fotogràfic de Lucien Clergue relatiu a Picasso: prop de sis-centes fotografies en blanc i negre a les sals de plata, totes tiratges d’època. Aquesta exposició presenta la pràctica totalitat del conjunt fotogràfic adquirit i ho fa en forma de crònica.

ACTUALITAT -
El Museu Picasso acollirà quatre exposicions temporals el 2018
L’any 2018 estarà marcat per les quatre exposicions temporals que organitzarem al Museu Picasso de Barcelona: «La cuina de Picasso», «Picasso descobreix París», «Pablo Picasso i els editors Gustavo Gili» i «Sabartés per Picasso per Sabartés».
ACTIVITATS -
TEMPORAL al Museu Picasso: un projecte acústic de VACCA, del 9 de març a l’1 d’abril de 2018
En la línia de les intervencions d’art contemporani que el Museu Picasso va iniciar l’any passat, i en ocasió de l’aniversari del museu, inaugurat el 9 de març de 1963, presentem una proposta que celebra l’obertura de l’entitat, que en aquell moment va significar una renovació cultural controvertida per a Barcelona.
Actuació «Uns i Altres», 15 de març
El 15 de març, els dibuixos de Joma i els dels participants del taller "El dibuix en transformació" cobraran vida i s’oferirà una sessió on l’art i la música convergiran.
EL MUSEU AL MÓN -
Obres viatgeres del Museu
Des del museu col·laborem activament en els projectes expositius d’altres institucions, prestant-los obres de la nostra col·lecció per tal d’enriquir i completar les seves tesis comissarials.
AVANÇ D'INFORMACIÓ -
Taller impartit per Irma Arribas«Por? Jo no!», 5, 12, 19 i 26 d’abril
Dibuixar és una acció que només es pot fer sense por, amb qualsevol eina i des de la necessitat d’entrar en comunicació.
BLOG -
Tardor-hivern al Museu Picasso: repàs fotogràfic de les activitats més destacades
Com a cloenda definitiva de la temporada de tardor-hivern al Museu Picasso, volem fer un repàs fotogràfic de les activitats emmarcades en les exposicions que hem organitzat aquests darrers mesos.
Entrades en línia
Horaris i preus
Com arribar-hi
Contacte
Museu Picasso, Barcelona
Montcada 15-23
08003 Barcelona
Connecta
Facebook Twitter Blog Flick
Butlletí
Subscriure's
Donar-se de baixa
www.museupicasso.bcn.cat
© Fundació Museu Picasso de Barcelona © de les reproduccions: Successió Picasso. VEGAP. Barcelona 2018