Si no veieu bé el butlletí cliqueu aquí
Novembre 2019 CAT | CAST | ENG
Exposicions futures
Pròximes exposicions

Obertura de les exposicions «Pablo Picasso, Paul Eluard. Una amistat sublim» i «Picasso poeta», 8 de novembre

ACTIVITATS -
«This line is the present», a càrrec d’Emily Mast, 8 de novembre
En el marc del II Simposi Internacional Joan Brossa, presentem una activitat que marca la cloenda d’aquest simposi i celebra l’inici de les exposicions del Museu. Guiats per l’artista i performer californiana Emily Mast, ens endinsem en les possibilitats performàtiques de les poètiques brossiana i picassiana.
«Loop Barcelona» al Museu Picasso, del 12 al 24 de novembre
Acollim «Loop Barcelona», amb Nummer zeven, una peça clau en l’obra de l’holandès Guido van der Werve, que s’inscriu en el recorregut comissariat per LOOP sobre l’espai còsmic i les seves derives simbòliques.
Lectura contínua del poema «Liberté!» de Paul Eluard, 16 de novembre
Proposem, a micro obert, una lectura maratoniana d'aquest poema: vine i ofereix-nos-en la teva versió, i gaudeix també de la lectura que en faran un centenar de persones del món artístic de Barcelona que s’adhereixen a un acte clarament cultural i compromès.
Presentació del llibre "Dar a ver", de Paul Eluard, 21 de novembre
Presentació del llibre Dar a ver, de Paul Eluard, publicat per Árdora Ediciones, en la qual participaran diversos membres del col·lectiu editorial: Antonio Areán, Javier Arnaldo, Loreto Casado, José Luis Gallero, José María Parreño i Mireia Sentís.
Simposi: «Au rendez-vous des poètes a Catalunya», 28 de novembre
El simposi explorarà quelcom poc conegut: les relacions que Picasso —que fou catalanoparlant, poeta, amic i lector de poetes catalans— tingué amb la poesia catalana.
Taller familiar: «Ens sobren les paraules!», 30 de novembre
Un poema fet de colors i un vers fet de formes. Picasso i els seus amics poetes van experimentar com crear noves formes de poesia. Vine a crear la teva!
Visites guiades a la col·lecció i a l'exposició temporal "Picasso poeta", a partir del 16 de novembre
Els dissabtes organitzem visites guiades en català, castellà i anglès perquè els visitants puguin conèixer tots els detalls de la col·lecció i l'exposició temporal "Picasso poeta".
EL BLOG -
La celebració del dibuix
Podem dibuixar al terra amb sorra tot aprofitant el suposat atzar d’un pèndol o podem dibuixar amb tinta invisible sense veure’n el resultat final. No hi ha límits a l’hora d’exercir el gest humà, tan primigeni, de dibuixar. Per això els infants no tenen prejudicis ni vergonya davant del dibuix. Aquest és l’esperit del festival Barcelona Dibuixa...
Entrades en línia
Horaris i preus
Com arribar-hi
Contacte
Museu Picasso, Barcelona
Montcada 15-23
08003 Barcelona
Connecta
Facebook Twitter Instagram Blog Youtube
Butlletí
Subscriure's
Donar-se de baixa
Heu rebut aquest correu perquè la vostra adreça figura a la nostra llista de distribució de l’eButlletí del Museu Picasso de Barcelona. Si no desitgeu rebre’l més, us agrairem que ens ho indiqueu fent clic aquí. Moltes gràcies.
Podeu consultar la política de protecció de dades al nostre web.
www.museupicasso.bcn.cat
© Fundació Museu Picasso de Barcelona © de les reproduccions: Successió Picasso. VEGAP. MAdrid 2019