Si no veieu bé el butlletí cliqueu aquí
Juliol-Agost 2020 CAT | CAST | ENG
Exposició Jamais
Obertura de l'exposició «JAMAIS. Óscar Domínguez & Pablo Picasso», del 15 de juliol al 8 de novembre de 2020

L’exposició sorgeix a partir del famós objecte Jamais, de l’any 1938, de l’artista surrealista Óscar Domínguez. L’obra consisteix en un fonògraf emmudit i pintat de blanc el plat del qual està representat per un un parell de pits que giren sota una mà que fa d’agulla, mentre que de l’amplificador en surten unes cames de dona.

ACTUALITAT -
Tot el que necessiteu saber per tornar al Museu
Ja tens les teves entrades per venir al Museu però et preguntes: he d’imprimir-les? Hauré de portar la meva mascareta? Què és l’espai d’acollida? A les FAQs resolem aquests i altres dubtes de la reobertura.
ACTIVITATS -
Visita autoguiada familiar
Per les famílies que veniu a visitar-nos, hem preparat un joc de pistes que us portarà per un recorregut pel Museu i pel món artístic i personal de Picasso. A veure si endevineu qui són els habitants del Museu!
En el fons soc un poeta descarrilat, 23 de juliol
Celebrem Sant Jordi al Museu Picasso amb el record del Picasso poeta que vam explorar a la tardor. Us convidem a visitar la nostra col·lecció tot llegint els poemes de l’artista, que us lliurarem amb l’entrada com a recordatori d’aquesta diada tan especial.
Sempre hi ha un Picasso per descobrir
Al Museu pensem que és el moment de mostrar el nostre vessant més humà, més enllà de l’àmbit professional, i fer una crida a la ciutadania perquè senti el Museu Picasso com a seu més que mai. El desig del Museu Picasso és fer extensiva aquesta pregunta I tu, quin Picasso coneixes?
EL BLOG -
Els museus més mediàtics que mai, en temps de pandèmia
Ja feia temps que els museus teníem clar que calia repensar el seu paper cultural i social i la manera com els seus continguts arriben al públic. El confinament per la Covid-19, a banda del seu impacte immediat, ha fet surar de manera accelerada aquest procés de reinvenció.
Contacte
Museu Picasso, Barcelona
Montcada 15-23
08003 Barcelona
Connecta
Facebook Twitter Instagram Blog Youtube
Butlletí
Subscriure's
Donar-se de baixa
Heu rebut aquest correu perquè la vostra adreça figura a la nostra llista de distribució de l’eButlletí del Museu Picasso de Barcelona. Si no desitgeu rebre’l més, us agrairem que ens ho indiqueu fent clic aquí. Moltes gràcies.
Podeu consultar la política de protecció de dades al nostre web.
www.museupicasso.bcn.cat
© Fundació Museu Picasso de Barcelona © de les reproduccions: Successió Picasso. VEGAP. MAdrid 2020