Museu Picasso de Barcelona

Ajuntament de Barcelona

Menú del lloc

Vés al contingut

 

Visites per a grups

Les visites en grup només es podran fer amb reserva prèvia

Telèfon 93 256 30 22 De 10 a 13 h de dilluns a divendres
Correu electrònic museupicasso_reserves@bcn.cat
Es considera grup un mínim de 10 persones. Màxim 15 persones per grup. Si el grup és més nombrós, caldrà dividir-lo i entrar en intervals de 15 minuts.
En cap cas s’admetrà que grups que no hagin fet reserva prèvia es dissolguin en subgrups i vulguin accedir-hi com a visitants individuals.
Pagament:
Un únic pagament per a tot el grup. Pagament per anticipat.
Un responsable de grup per cada 10 visitants pot gaudir d’entrada gratuïta.
L’entrada dels grups es fa pel carrer de Montcada, 17.

Dies d'accés restringit per a grups

L’accés al Museu queda limitat al públic individual:

Els dijous a la tarda de 16 a 19 h.

El primer diumenge de cada mes.

Els dies de jornades de portes obertes.

Normes d’acollida de grups

El grup ha d’arribar puntualment a l’hora de la reserva. En cas de retard, cal avisar el Museu, al telèfon de reserves 93 256 3022.

En cas de no poder realitzar la visita, cal avisar amb antelació per tal d’anul·lar-la.

En arribar al Museu, el grup s’esperarà mentre el responsable del grup entra al Museu per fer les gestions prèvies a la visita. En el moment de fer el pagament (pagament per anticipat), aquesta persona ha de formalitzar un únic pagament per a tot el grup.

El responsable de grup portarà una acreditació. Aquesta acreditació li serà lliurada a l’entrada i l’haurà de portar ben visible durant tota la visita al Museu, essent indispensable que el responsable estigui en tot moment amb el seu grup.

Al llarg de tota la visita, el responsable haurà de fer-se càrrec del seu grup. Cal mantenir un to de veu adequat durant la visita al Museu, a fi de no destorbar la resta de visitants.

No es pot entrar amb begudes ni menjar a les sales.

No es permet entrar a les sales amb motxilles ni bosses més grans de 30 x 30 cm. Les pertinences del grup es poden deixar en els armaris de consigna de grups. S’utilitza un armari per a cada grup. El grup ha de deixar totes les motxilles juntes i retirar-les alhora. El responsable es farà càrrec de la clau de l’armari. Si el grup fos més nombrós de 25, caldrà dividir-lo abans de deixar les motxilles a la consigna de grups.

El personal de sala treballa per facilitar la vostra visita i resoldre qualsevol dubte que tingueu. Us preguem que seguiu les seves instruccions.

Un cop finalitzada la visita, el punt de retrobada és a l’espai d’ordenació de grups (sota els arcs, al Palau Baró de Castellet). En aquest punt es pot seure, fer les explicacions pertinents i treballar. Per motius de seguretat i per no destorbar la fluïdesa de pas d’altres visitants, no és permès d’esperar-se al peu de les escales de sortida.

Vegeu També