Museu Picasso de Barcelona

Ajuntament de Barcelona

Menú del lloc

Vés al contingut

 

Preguntes freqüents

Hi ha un dia de visita gratuïta?

Sí, tots els dijous a la tarda de 16 a 19.00 h, i el primer diumenge de cada mes, entrada gratuïta al museu per a tothom. A més, cada any hi ha diverses Jornades de portes obertes.

Per anar a la botiga, he de comprar entrada al museu?

La botiga, així com tot el corredor de la planta baixa i la sala 0 són d’entrada lliure.

Hi ha pàrquing al museu?

El museu no disposa d’aparcament propi. Els aparcaments més propers són: carrer Princesa, passeig del Born amb plaça Comercial, plaça de la Catedral, avinguda Cambó i Via Laietana. Vegeu accés amb transport públic. Vegeu accés amb transport públic.

Es poden fer fotos al museu?

A les sales d’exposicions, podeu fer fotografies i gravar vídeos per a ús personal. En cap cas, es permet el flaix ni la utilització de trípodes.

L’autorització de fer fotografies o gravar no s’aplica a la imatge de les persones. Cal tenir el consentiment explícit per poder fotografiar o gravar qualsevol persona.

Pel que fa a l’ús comercial, professionals o per als mitjans de comunicació, cal contactar prèviament amb el departament de Premsa del Museu, mitjançant el telèfon 93 256 30 26 o bé per correu electrònic:

museupicasso_premsa@bcn.cat

Quins requisits calen per obtenir còpies fotogràfiques i permís per a reproducció d’imatges dels fons del museu per a difusió pública?

Puc fer dibuixos/còpia d’obres al museu?

Es permet prendre apunts o fer còpies de les obres amb llapis, però mai amb tinta, oli o aquarel·la. Els quaderns d’apunts no poden sobrepassar la mida de 21 x 28 centímetres. No es permet l’ús de cavallet ni cap altre tipus de suport. Quan hi hagi un públic nombrós a les sales, el personal de seguretat podrà restringir-ne l’activitat.

Tinc un Picasso. El Museu acredita l’autenticitat i valor d’una obra de Picasso?

Des del Museu no certifiquem obra de Picasso. Per autentificar l'obra i conèixer el seu valor cal dirigir-se a l'Administració Picasso de París.

Tinc un Picasso que té un lleuger dany o imperfecció. Al museu me’l poden restaurar?

El servei de restauració del museu únicament fa tasques de conservació preventiva i de restauració dels fons del museu.

Es poden reproduir lliurement les imatges i els textos de la web del Museu Picasso de Barcelona?

Les imatges no es poden reproduir lliurement, atès que estan subjectes a drets d’autor. Consulteu l’avís legal. Els textos no signats es poden reproduir sempre que se’n citi la font i la URL: «Web del Museu Picasso de Barcelona, http://www.museupicasso.bcn.cat». Els textos signats han de citar-se fent constar el nom de l’autor/a, a més de la referència de la web del Museu Picasso.

Vegeu També