Museu Picasso de Barcelona

Ajuntament de Barcelona

Menú del lloc

Vés al contingut

 

Preguntes freqüents

Hi ha un dia de visita gratuïta?

Sí, tots els dijous a la tarda de 18 a 21.30 h, i el primer diumenge de cada mes, entrada gratuïta al museu per a tothom. A més, cada any hi ha diverses Jornades de portes obertes.

Per anar a la botiga, he de comprar entrada al museu?

La botiga, així com tot el corredor de la planta baixa i la sala 0 són d’entrada lliure.

Hi ha pàrquing al museu?

El museu no disposa d’aparcament propi. Els aparcaments més propers són: carrer Princesa, passeig del Born amb plaça Comercial, plaça de la Catedral, avinguda Cambó i Via Laietana. Vegeu accés amb transport públic. Vegeu accés amb transport públic.

Es poden fer fotos al museu?

Dins de les sales d’exposicions no està permès fer fotografies, ni filmar. Els mitjans de comunicació i altres professionals que ho requereixin cal que contactin prèviament amb el departament de premsa del museu per correu electrònic museupicasso_premsa@bcn.cat o tel. 93 256 30 26.

Quins requisits calen per obtenir còpies fotogràfiques i permís per a reproducció d’imatges dels fons del museu per a difusió pública?

Puc fer dibuixos/còpia d’obres al museu?

Es permet prendre apunts o fer còpies de les obres amb llapis, però mai amb tinta, oli o aquarel·la. Els quaderns d’apunts no poden sobrepassar la mida de 21 x 28 centímetres. No es permet l’ús de cavallet ni cap altre tipus de suport. Quan hi hagi un públic nombrós a les sales, el personal de seguretat podrà restringir-ne l’activitat.

Tinc un Picasso. El Museu acredita l’autenticitat i valor d’una obra de Picasso?

Des del Museu no certifiquem obra de Picasso. Per autentificar l'obra i conèixer el seu valor cal dirigir-se a l'Administració Picasso de París.

Tinc un Picasso que té un lleuger dany o imperfecció. Al museu me’l poden restaurar?

El servei de restauració del museu únicament fa tasques de conservació preventiva i de restauració dels fons del museu.

Es poden reproduir lliurement les imatges i els textos de la web del Museu Picasso de Barcelona?

Les imatges no es poden reproduir lliurement, atès que estan subjectes a drets d’autor. Consulteu l’avís legal. Els textos no signats es poden reproduir sempre que se’n citi la font i la URL: «Web del Museu Picasso de Barcelona, http://www.museupicasso.bcn.cat». Els textos signats han de citar-se fent constar el nom de l’autor/a, a més de la referència de la web del Museu Picasso.

Vegeu També