Museu Picasso de Barcelona

Ajuntament de Barcelona

Menú del lloc

Vés al contingut

 

Bones pràctiques

Horari de taquilla: L’horari de taquilla finalitza 30 minuts abans de l’hora de tancament del Museu.
Entrada: Cal guardar l’entrada durant la visita a una exposició o l’assistència a una activitat.
Ús del guarda-roba: Per motius de conservació, no es permet entrar a les sales d’exposició amb motxilles, maletes o bosses més grans de 30 x 30 cm, paraigües, cascs, begudes o aliments, ni animals de companyia, llevat que es tracti de gossos pigall. El Museu disposa d’un servei de consigna gratuït. Per tal de poder-ne fer ús, cal mostrar el tiquet d’entrada al Museu o bé la carta de confirmació de reserva. Subjecte a la disponibilitat d’espai, només es permeten maletes, motxilles o bosses de mida inferior a 56 x 45 x 25 cm.
Fotografies i gravacions: A les sales d’exposicions, podeu fer fotografies i gravar vídeos per a ús personal. En cap cas, es permet el flaix ni la utilització de trípodes.

L’autorització de fer fotografies o gravar no s’aplica a la imatge de les persones. Cal tenir el consentiment explícit per poder fotografiar o gravar qualsevol persona.

Pel que fa a l’ús comercial, professionals o per als mitjans de comunicació, cal contactar prèviament amb el departament de Premsa del Museu, mitjançant el telèfon 93 256 30 26 o bé per correu electrònic:

museupicasso_premsa@bcn.cat

Ús del telèfon mòbil: Es prega silenciar els senyals acústics del telèfon mòbil durant una visita, una projecció, un concert o una actuació.
Visites amb menors: Els menors de 14 anys han d’anar acompanyats d’un adult.
Accés amb animals: Només es permet l’accés de gossos pigall.
Reserva per visites en grups: Tots els grups han de concertar la visita anticipadament trucant de dilluns a divendres, de 10 a 13 h, al tel. 93 256 30 22, o per correu electrònic:

museupicasso_reserves@bcn.cat

Obres d’art: Les obres d’art són fràgils. Guardeu-hi una distància prudencial, eviteu tocar-les o assenyalar-les amb objectes punxants (llapis, bolígrafs, bastons, paraigües).
Menjar i beguda: No està permès accedir a les sales amb menjar ni beguda.
Espai lliure de fum: El Museu Picasso és un espai lliure de fum. No es permet fumar en cap espai de l’edifici.
Mascareta: L’ús de la mascareta no és obligatori però en recomanem el seu ús.
Limitacions d'aforament: El Museu Picasso recomana la compra d'entrades en línia, atès que permet assegurar que la visita es podrà fer en el moment triat i que l’accés serà més còmode i àgil. La venda anticipada, tanmateix, pot donar lloc que es cobreixi l'aforament diari permès abans de l’horari de tancament. El Museu Picasso informa els visitants que prefereixin comprar les entrades directament a les nostres taquilles que es podria donar aquesta circumstància, per la qual cosa no se'ls podria permetre l'accés, a fi d’acomplir el que estableix la normativa vigent.

Normatives

Entrades. Normativa d'accés:

El Museu Picasso té molta afluència de visitants. Per aquest motiu, us preguem que respecteu les següents normes:

-Amb l’entrada en línia es pot accedir directament al museu sense fer cua pel punt de control del carrer Montcada, 17.
-Les entrades donen dret a l'accés al museu en la data i l’hora que s'hi especifica.
-Les entrades adquirides amb anticipació permeten entrar al museu durant els 15 minuts posteriors a l'hora reservada.
-Per tal de beneficiar-se d'algun tipus de descompte o gratuïtat al qual tingueu dret, cal mostrar la documentació que acrediti aquests avantatges en el punt d’accés del carrer Montcada, 17.
-Un cop s'hagi adquirit l'entrada, no se'n retornarà l'import en cap circumstància.
-Cal conservar l'entrada durant l'estada al museu i mostrar-la si ho demana el personal autoritzat.
-Un cop validada l'entrada en un punt de control d'accés no serà possible sortir del museu i tornar-hi a entrar.
-Un cop comprades les entrades, no es permetrà canviar ni la data ni l’hora.
-Les entrades que estiguin manipulades o de les quals se'n faci un mal ús podran ser retirades i no donaran accés al museu, sense perjudici de la responsabilitat legal que es pugui derivar del seu ús fraudulent.
-L'adquisició d'entrades a través del canal de venta anticipada és per a un màxim de 9 persones, és a dir, únicament per a públic individual. El Museu considera grup a partir de 10 persones i fins a un màxim de 25 persones, l’accés es realitzarà prèvia reserva a través del canal de grups, adreçant un correu electrònic a museupicasso_reserves@bcn.cat.
-En el cas de venda anticipada d’entrades, el no ús del servei per causa imputable al comprador, no donarà dret a la devolució dels imports de les entrades no utilitzades. Cal tenir present que l’entrada adquirida només es pot utilitzar el dia i hora seleccionats en el moment de l’adquisició (presencial o en línia).

Vegeu També