Museu Picasso de Barcelona

Ajuntament de Barcelona

Menú del lloc

Vés al contingut

 

La llibreria-botiga del Museu Picasso de Barcelona és un espai concebut a fi que els visitants puguin aprofundir en les propostes del Museu, amb una oferta de llibres i objectes orientada a satisfer tant el turista ocasional com els coneixedors de l’obra de Picasso, en una gamma que va de les obres de divulgació als títols adreçats als especialistes, sense oblidar els més petits. A més de l’espai dedicat als catàlegs i publicacions del Museu, les seccions de la llibreria i el material audiovisual donen compte de la trajectòria de l’artista, des de la relació amb la ciutat de Barcelona al context històric i cultural en què va desenvolupar la seva activitat o la influència que ha exercit en l’evolució de l’art.

Les principals seccions de la llibreria són: monografies sobre l’obra de Picasso, estudis sobre la vida i l’obra de Picasso, la relació entre Picasso i Barcelona, artistes que han influït en l’obra de Picasso, projecció de Picasso en l’art contemporani, Picasso i la música, i material didàctic infantil i juvenil sobre Picasso i el seu temps.

Els objectes, postals, pòsters, etc. permeten perllongar la visita més enllà de les portes del museu, mitjançant objectes derivats de les obres més emblemàtiques de Picasso.