Museu Picasso de Barcelona

Ajuntament de Barcelona

Menú del lloc

Vés al contingut

 

PICASSO, LA MIRADA DEL FOTÒGRAF

Del 7 de juny al 24 de setembre de 2019

Pablo Picasso. 'Nua al taller'. Finals de 1936 principis de 1937. Musée national Picasso Paris © RMN-Grand Palais (Musée national Picasso-Paris) / Jean-Gilles Berizzi © Successió Pablo Picasso, VEGAP, Madrid 2019

L’exposició «Picasso, la mirada del fotògraf» proposa una immersió en l’univers de Pablo Picasso a través de la fotografia, un mode d’expressió polisèmic per natura, ja que produeix imatges tan diverses que porten en elles totes les facetes d’un creador que és alhora autor, model, testimoni i espectador de la seva obra i de la seva vida.

Aquest passeig fotogràfic de taller en taller intenta mostrar la riquesa pluridisciplinària de l’obra picassiana, on l’experimentació és la prioritat, amb independència de la tècnica i el suport utilitzats. Des de quan juga a ser reporter durant un estiu fins a la utilització de la seva imatge com a icona, passant per l’autoretrat inspirat i juganer, Picasso manté sempre una relació complexa i intensa amb la fotografia i els fotògrafs que va deixar entrar en la seva intimitat creativa.

    Informació pràctica

  • Oberta al públic:
    7 de juny - 24 de setembre de 2019

  • Comissària:
    Violeta Andrés, responsable del fons fotogràfic i la digitalització del Musée national Picasso-París


  • Horaris i preus »

  • #PicassoFotografia

Continguts relacionats