Museu Picasso de Barcelona

Ajuntament de Barcelona

Menú del lloc

Vés al contingut

 

Programa educatiu Visites per escoles estrangeres

El Museu Picasso dóna la benvinguda als grups d’estudiants d’arreu del món en visita a Barcelona i els ofereix gaudir de la visita al museu de la mà dels nostres educadors.

Amb una metodologia basada en la importància d’observar i de dialogar enfront de l'obra, les visites al museu són un espai dinàmic on l’estudiant participa activament en el procés d’aprenentatge. L'educador actua com a moderador d'aquest debat i proporciona als alumnes les claus per aprofundir en el seu propi coneixement, un coneixement molt més profund i durador, ja que respon a les inquietuds reals d'aprenentatge del grup que, tot compartint les seves opinions, arriba a conclusions noves i enriquidores.

El museu proposa un itinerari a través de cinc obres de la col·lecció que permet conèixer el museu i la trajectòria de Picasso. Les obres són susceptibles de canvis segons el nivell educatiu del grup o les necessitats del museu.

Els idiomes que s’ofereixen són anglès, francès i italià. Per a altres idiomes, sisplau consulteu-ne la disponibilitat en fer la reserva (pot ser que la petició comporti un recàrrec).

Per a més informació, consulteu el recorregut aquí.

Informació pràctica

  • Data d’inici servei disponible de setembre a juliol

  • Idiomes anglès, francès i italià. Sisplau, consulteu la disponibilitat d’altres idiomes en fer la reserva, que poden comportar un recàrrec

  • Horaris dimarts, dimecres i dijous a partir de les 15 h

  • Preus 85€ per grup 25 alumnes

  • Durada aproximada 1 hora

Reserves

Vegeu també