Museu Picasso de Barcelona

Ajuntament de Barcelona

Menú del lloc

Vés al contingut

 

Formació Cursos amb la col·laboració de la Universitat de Barcelona i el Museu Picasso, en el marc de Gaudir UB

Una col·laboració del Museu Picasso amb la Universitat de Barcelona, Gaudir UB i l'Àrea de Formació Complementària

1r trimestre: Picasso: Dels anys de formació als primers viatges a París (1881-1901) - Matrícula oberta >
Aquest primer curs s’adreça al públic general i analitza en profunditat les principals etapes i obres de la trajectòria artística de Pablo Picasso durant el període comprès entre 1881 i 1901. El curs proporciona una aproximació acadèmica a la figura de Picasso, així com les competències bàsiques per al desenvolupament d'investigacions sobre diferents aspectes de l'artista, tot aprofitant els recursos i el patrimoni del Museu Picasso de Barcelona.
Els cursos seran impartits pels professors universitaris Michela Rosso i Daniel López del Rincón, amb l’assessorament acadèmic del Museu.

2n trimestre: Picasso: De l’època blava a la conformació del cubisme (1901-1914)
Aquest segon curs s’adreça al públic en general i es pot fer amb independència del primer. S’analitzen en profunditat les principals etapes i obres de la trajectòria artística de Pablo Picasso durant el període comprès entre 1901 i 1914. El curs proporciona una aproximació acadèmica a la figura de Picasso, així com les competències bàsiques per dur a terme recerques sobre diferents aspectes de l’artista, tot aprofitant els recursos i el patrimoni del Museu Picasso de Barcelona.
Els cursos seran impartits pels professors universitaris Michela Rosso i Daniel López del Rincón, amb l’assessorament acadèmic del Museu.

3er trimestre: Picasso: Del període clàssic a l'últim Picasso (1915-1973)
Aquest tercer curs s’adreça al públic en general i es pot fer amb independència del primer i el segon. S’analitzen en profunditat les principals etapes i obres de la trajectòria artística de Pablo Picasso durant el període comprès entre 1915 i 1973. El curs proporciona una aproximació acadèmica a la figura de Picasso, així com les competències bàsiques per dur a terme recerques sobre diferents aspectes de l’artista, tot aprofitant els recursos i el patrimoni del Museu Picasso de Barcelona.
Els cursos seran impartits pels professors universitaris Michela Rosso i Daniel López del Rincón, amb l’assessorament acadèmic del Museu.

Informació pràctica

1er trimestre: Picasso: Dels anys de formació als primers viatges a París (1881-1901)

  • Període lectiu del 29 de setembre a l'1 de desembre de 2021.
    Les sessions es faran de manera telemàtica i les presencials al edifici de Recerca i Coneixement del Museu Picasso de Barcelona, Plaça Sabartés, núm. 1, 08003-Barcelona. Les sessions presencials són el 6 i 20 d’octubre, i el 3 de novembre.

  • Horari dimecres de 17.30 a 20 h.

  • Lloc Aula virtual / Museu Picasso de Barcelona.

  • Matrícula oberta a Gaudir UB >

Vegeu també