Museu Picasso de Barcelona

Ajuntament de Barcelona

Menú del lloc

Vés al contingut

 

Programa educatiu EL MUSEU VA A L’ESCOLA

Si durant aquestes setmanes no podeu venir a visitar-nos, us oferim una nova modalitat de visita per mantenir el vincle entre l’escola i el Museu: el Museu a l’escola.

Ens traslladem a la vostre escola on, a través del joc, ens aproximarem al Museu. Observarem i comentarem de manera participativa diverses obres de la col·lecció, i per finalitzar durem a terme una activitat de taller que ens permetrà consolidar de manera creativa els aprenentatges assolits de manera conjunta.

Aquest nou format de visita taller es podrà realitzar sempre i quan la normativa vigent ho permeti.

Primària

Informació pràctica

 • Data d’inici de l’1 d’octubre de 2020 al 22 de desembre de 2020 (les dates poden veure’s modificades segons les regulacions sanitàries vigents).

 • Horaris dilluns i dijous (mínim de dos visites tallers per escola).

 • Durada aproximada 1,5 h.

 • Preus 108 € per cada visita taller.

 • Especificitats activitat per a escoles de Barcelona i de l’àrea metropolitana a les quals es pugui accedir amb metro. En cas que l’escola estigui a més de 10 minuts caminant des de l’estació, caldrà que l’escola reculli l’educadora amb tot el material necessari per al taller.
  Abans de la visita a l’escola us farem arribar un guió amb l’explicació del taller i els materials que s’utilitzaran durant l’activitat.
  L’activitat i l’equip d’educadors/es complirà amb totes les normatives sanitàries vigents.

Reserves

 • Reserves obertes a partir de l’1 de setembre de 2020.
  És necessària reserva prèvia a museupicasso_reserves@bcn.cat / 93 256 30 22 (de dilluns a divendres, de 10 a 13 h)

Accessibilitat

 • Totes les activitats d’Educació estan dissenyades per poder dur-se a terme amb grups de persones amb necessitats especials.

Vegeu també