Museu Picasso de Barcelona

Ajuntament de Barcelona

Menú del lloc

Vés al contingut

 

Sempre hi ha

un Picasso per descobrir

I tu, quin Picasso coneixes?
La campanya del Museu Picasso que cerca la complicitat dels ciutadans

#RedescobreixPicasso
#50AniversariDonacióPicasso

El personal del Museu Picasso ja fa més de dos mesos que treballa des de casa, com la majoria de treballadors dels serveis no essencials. Des del confinament, i amb recursos limitats, hem preparat la campanya que ara llancem a les xarxes socials i en què el personal del Museu narra en vídeos fets a casa com i quan va descobrir l’obra del geni malagueny.

Al Museu Picasso pensem que és el moment de mostrar el nostre vessant més humà, més enllà de l’àmbit professional, i fer una crida a la ciutadania perquè senti el Museu Picasso com a seu més que mai. El desig del Museu Picasso és fer extensiva aquesta pregunta I tu, quin Picasso coneixes? Al llarg dels propers mesos cercarem testimonis personals de la ciutadania.

La campanya està en harmonia amb la celebració que el Museu prepara del 50è aniversari de la donació de l’any 1970.

A la campanya el ciutadà descobrirà com l’Anna Guarro, responsable de Serveis Educatius i Activitats, va saber de la mort de Picasso per les revistes de la perruqueria de la seva mare; el viatge a Lió que va fer Reyes Jiménez, responsable de Restauració i Conservació preventiva, l’estiu de 1973, on en una parada a Avinyó va poder veure l’exposició retrospectiva de Picasso al Palais des Papes i fins i tot assabentar-se del petit paper que va fer Ricard Poimboeuf, cap de Seguretat, a la sèrie El joven Picasso. Un seguit de vídeos desvetllen aquests primers contactes de l’equip del Museu amb l’obra de Picasso.

Feu-nos arribar el vostre testimoni


I tu, quin Picasso coneixes? Sempre hi ha un Picasso per descobrir

Participeu a #RedescobreixPicasso enviant un vídeo, de màxim 50 segons, explicant la vostra descoberta de Picasso a través de WhatsApp al número 677 48 82 77.

Amb l’enviament del vídeo declaro ser-ne la persona autora i autoritzo el Museu Picasso a fer-ne difusió pels seus canals de comunicació i informatius, i perfils de les xarxes socials.

 • Informació bàsica de protecció de dades personals

  Responsable del tractament: Fundació Museu Picasso de Barcelona.
  Finalitat: obtenir l’autorització per la difusió de vídeos de participants a la campanya «Sempre hi ha un Picasso per descobrir».
  Legitimació: les dades es tracten en base al consentiment de la persona interessada, i es pot revocar en qualsevol moment.
  Destinataris: el nom de la persona autora es difondrà juntament amb l’audiovisual.
  Drets de les persones interessades: es poden exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació del tractament adreçant-se a la Fundació Museu Picasso de Barcelona.

  Trobareu més informació a l’apartat de política de protecció de dades del Museu.Vídeos