Roberta Bridda i Elena Gascón

Bestioles estranyes, estranyíssimes!

Crea un personatge 3D per a la galeria més estrafolària del món

Inventa la teva bestiola estranya amb dibuixos, collage i una senzilla tècnica de pop up (enginyeria del paper) i ajuda a crear la galeria de personatges en tres dimensions més gran del món. Experimenta la combinació de diferents maneres de treballar amb tècnica mixta: retallant, encolant papers i dibuixant amb llapis de colors sobre una targeta tridimensional que es realitza tan sols amb un plec i un tall.

En cas de pluja, aquest taller es reubicarà al passeig de Picasso.

Roberta Bridda
Il·lustradora i enquadernadora italiana, viu a Barcelona des del 2003. Graduada en Arquitectura, es dedica a la investigació en el camp de les edicions experimentals. Ha estat professora d’enquadernació, llibres d’artista i pop up a diferents centres educatius: Escola Massana, UB, Escola Rosa Sensat, centres cívics i tallers particulars amb alumnes de totes les edats.

Elena Gascón
Llicenciada en Belles Arts en pintura i màster en Dibuix. És professora de Didàctica de l’Educació Visual i Plàstica de la UB i a l’Escola Massana. Ha impartit cursos i seminaris a l’Escola Llotja, a Rosa Sensat i a la Universitat Rovira i Virgili. Ha participat en fires d’art internacionals i en projectes relacionats amb el llibre d’artista i el text poètic.

© Big Draw, la Festa del Dibuix