Urban Sketchers Barcelona

A la recerca de l’sketcher

A la recerca de l’sketcher és un recorregut a través del barri del Born en què els participants cercaran i trobaran dibuixants amb qui podran compartir la història de l’indret que estan dibuixant i els convidaran a dibuixar amb ells.

Tots els visitants del Born CCM que vulguin participar al Big Draw rebran un mapa i se’ls convidarà a anar a trobar els sketchers que al llarg de tot el dia dibuixaran els indrets emblemàtics del barri, en tres sessions de dues hores en cada lloc escollit per l’organització.

Els participants, tan petits com adults, estan convidats a dibuixar aquests mateixos espais i podran recollir tot el material necessari al Born CCM.
Al final del recorregut, els participants podran deixar-nos els dibuixos per fer un altre mural gegant amb totes les obres dibuixades aquest dia.
Els dibuixos dels sketchers de l’associació s’escanejaran i formaran part d’aquesta exposició temporal i col·lectiva.

Urban Sketchers
Organització sense afany de lucre amb una xarxa de grups d'arreu del món que té l'objectiu de difondre el dibuix com a eina d'expressió i comunicació. El 2017 en celebrem el desè aniversari a escala mundial i, entre d'altres activitats, hem organitzat, junt amb més de trenta ciutats d'arreu del món, un curs sobre l'ús del dibuix per explicar les històries que ens envolten a la nostra ciutat.

Avui dia, la nostra comunitat de dibuixants aplega entre vuitanta i dos-centes persones, segons l'esdeveniment que organitzem. Aficionats i professionals ens reunim amb l'objectiu de mostrar la nostra realitat diària, les nostres ciutats, les històries que podem trobar-nos allà on som dibuix a dibuix.

© Big Draw, La Festa del Dibuix. Museu Picasso