Urban Sketchers Barcelona

The big mural del Born

Vine a participar en la creació del mural temporal col·lectiu gegant del Born.

Tot aprofitant l'espai del Born CCM, proposem a les persones de qualsevol edat que dibuixin un mural de trenta metres de llarg. Aquest mural temporal il·lustrarà l'edifici en el seu entorn i en relació amb l'exposició «Born. Memòries d'un mercat».

L'associació USK Barcelona acompanyarà els dibuixants perquè omplin el mural amb dibuixos de façanes i detalls urbans típics del barri d'avui o d'ahir. Tot el material necessari per portar a terme aquesta activitat estarà a disposició dels participants.

Així mateix, enregistrarem un vídeo amb filmació a intervals o time-lapse que il·lustrarà el procés durant tot el dia.

Urban Sketchers
Organització sense afany de lucre amb una xarxa de grups d'arreu del món que té l'objectiu de difondre el dibuix com a eina d'expressió i comunicació. El 2017 en celebrem el desè aniversari a escala mundial i, entre d'altres activitats, hem organitzat, junt amb més de trenta ciutats d'arreu del món, un curs sobre l'ús del dibuix per explicar les històries que ens envolten a la nostra ciutat.

Avui dia, la nostra comunitat de dibuixants aplega entre vuitanta i dos-centes persones, segons l'esdeveniment que organitzem. Aficionats i professionals ens reunim amb l'objectiu de mostrar la nostra realitat diària, les nostres ciutats, les històries que podem trobar-nos allà on som dibuix a dibuix.

© Big Draw, La Festa del Dibuix. Museu Picasso