Ana Garcia-Pineda

Mai no has vist un món que flota?

Crea el teu món propi i posa’l en òrbita.

Tu ja saps que estem esmicolant el món, oi?

No hi ha manera d'apedaçar el forat de la capa d'ozó i el desgel no l'esmenem ni traginant tots els frigorífics a l'Antàrtida. Jo començaria a construir planetes de recanvi. Els podem posar en fila, i quan en deixem fet xixines l'un, anem a viure a l'altre. T'hi apuntes?

Vine a dibuixar el teu món. Pots dibuixar un món millor, un món pitjor, un de farcit amb crispetes, i un altre fet de llits elàstics... Vine i dibuixa el món que et vingui de gust. Vine i el posarem en òrbita. No és broma. Mai no has vist un dibuix que flota?

Màxim de participants per grup: 30 persones (més grans de 18 anys).
Aquest taller requereix inscripció prèvia via correu electrònic a info@ggili.com.

Ana Garcia-Pineda (Sabadell, 1982)
Artista, performer i un conjunt d'àtoms llicenciats en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i la Universität der Künste de Berlín. Utilitza el sentit de l'humor per proposar solucions poètiques a les nostres tragèdies quotidianes. Propostes que només funcionen dins dels propis mecanismes del llenguatge i que cavalquen entre una utopia aparentment naïf i l'absurd més irònic. Els seus dibuixos mostren una visió particular del món. Recull històries reals i connecta fets inesperats per construir narracions que ofereixin una altra perspectiva del funcionament de les coses.

© Big Draw, La Festa del Dibuix. Museu Picasso