Urban Sketchers Barcelona

The big mural del Born

Vine a participar en la creació del mural temporal col·lectiu gegant del Born.

Tot aprofitant l'espai del Born CCM, proposem a les persones de qualsevol edat que dibuixin un mural de trenta metres de llarg. Aquest mural temporal il·lustrarà l'edifici en el seu entorn i en relació amb l'exposició «Born. Memòries d'un mercat».

L'associació USK Barcelona acompanyarà els dibuixants perquè omplin el mural amb dibuixos de façanes i detalls urbans típics del barri d'avui o d'ahir. Tot el material necessari per portar a terme aquesta activitat estarà a disposició dels participants.

Així mateix, enregistrarem un vídeo amb filmació a intervals o time-lapse que il·lustrarà el procés durant tot el dia.

Urban Sketchers Barcelona

A la recerca de l’sketcher

A la recerca de l’sketcher és un recorregut a través del barri del Born en què els participants cercaran i trobaran dibuixants amb qui podran compartir la història de l’indret que estan dibuixant i els convidaran a dibuixar amb ells.

Tots els visitants del Born CCM que vulguin participar al Big Draw rebran un mapa i se’ls convidarà a anar a trobar els sketchers que al llarg de tot el dia dibuixaran els indrets emblemàtics del barri, en tres sessions de dues hores en cada lloc escollit per l’organització.

Els participants, tan petits com adults, estan convidats a dibuixar aquests mateixos espais i podran recollir tot el material necessari al Born CCM.
Al final del recorregut, els participants podran deixar-nos els dibuixos per fer un altre mural gegant amb totes les obres dibuixades aquest dia.
Els dibuixos dels sketchers de l’associació s’escanejaran i formaran part d’aquesta exposició temporal i col·lectiva.

© Big Draw, La Festa del Dibuix. Museu Picasso