Berta Artigal, Merce Tous, Sergi Moreso i Anna Grimal (Apic)

El bosc encantat

Vine a donar vida al bosc encantat del Passeig del Born i descobreix els éssers que s’hi amaguen.

Dibuixa i crea éssers, plantes i animals que viuen en aquest bosc tan especial que ha crescut en plena ciutat. Pinta'ls, retalla'ls i enganxa'ls per anar creant entre tots aquest nou hàbitat encantat.

Berta Artigal
Jove il·lustradora vallenca, va estudiar il·lustració i disseny gràfic entre l'escola Llotja i l'Escola d'art de Tarragona, i actualment està cursant un postgrau a l'escola Eina.

Els dibuixos de la Berta els trobareu estampats sobre roba, en una col·lecció de joies, en diversos cartells i revistes o en dos llibres infantils, L'amic i Lola y su cotorra.

Merce Tous
Il·lustradora barcelonina que combina la docència de dibuix i pintura amb la il·lustració freelance. El seu treball és minuciós i atmosfèric, amb un interès clar pel color i la llum. Llicenciada en Belles Arts per la UB, va completar la seva formació artística a EINA i l'Escola de la Dona. Ha publicat amb l'Editorial Mediterrània, l'Editorial GEU, PAM i Santillana. També ha treballat per l'ICUB, fent les il·lustracions del pessebre de la plaça Sant Jaume de Barcelona, l'any 2015.

Sergi Moreso
Nascut a Esplugues de Llobregat el 1987, és il·lustrador i humorista gràfic. Autor de Nos estamos volviendo idiotas o lo hemos sido siempre, amb Bang ediciones. També ha col·laborat com humorista gràfic en la publicació La Directa i treballa com a il·lustrador en el món editorial amb l'Editorial Planeta, Editorial Península, Fundació ElBulli y en projectes educatius amb la Creu Roja i l'Ajuntament de Castelló d'Empúries.

Anna Grimal
Nascuda a Girona, en un poble de mar i muntanya on ara resideix, Anna Grimal va decidir fer de la seva passió la seva professió.

Va estudiar a Barcelona, a l'escola Massana. El darrer any d'estudis, rep una beca Erasmus a Bèlgica, on ho veu tot des d'una nova perspectiva. Actualment en el seu estudi Palafrugell realitza una obra inspiradora, femenina i polivalent. Li agrada experimentar, a més de treballar en altres disciplines en què pugui incloure els seus dibuixos.

Sempre mira de mostrar el seu art per diferents canals. Ha treballat per revistes, diaris, editorials, en el sector tèxtil..., no es tanca a res.

© Big Draw, La Festa del Dibuix. Museu Picasso