Oferta esportiva escolar en horari lectiu

OFERTA ESPORTIVA ESCOLAR EN HORARI LECTIU

En el marc de l'Oferta esportiva escolar en horari lectiu s'adaptaran les propostes per tal que tot l'alumnat amb discapacitat hi participi en igualtat de condicions, tant en un entorn d'escola inclusiva com en un d'escola especial.
Serà imprescindible que els centres educatius es posin en contacte amb l'Institut Barcelona Esports per acordar les mesures que garanteixin una participació activa i efectiva de l'alumnat amb discapacitat en els diferents programes i activitats.
Per tal de donar una resposta de qualitat es posa a l'abast dels centres educatius inscrits en algun programa de l'Oferta esportiva escolar en horari lectiu el servei d'Assessorament Pedagògic, el servei de Formació i el Servei de préstec de material que podeu consultar a l'apartat Serveis.

Proposta de sensibilització per l'alumnat

El programa de l'Oferta esportiva escolar en horari lectiu compta amb una proposta de sensibilització vers les persones amb discapacitat i les possibilitats de pràctica d'activitat física. En col·laboració amb les federacions catalanes d'esport adaptat es presenten activitats pensades per a la sensibilització cap a les persones amb discapacitat i es proposen diversos esports adaptats perquè l'alumnat pugui tenir la vivència motriu i posar-se al lloc de l'altre.

La competició en +

En el marc del lliurament de guardons de la Biatló i la Triatló, a més de premiar el rendiment esportiu de l'alumnat participant també es fa un reconeixement públic dels valors positius de la competició als nois i noies que han realitzat accions i actituds dignes de ser anomenades. Així, l'alumnat amb i sense discapacitat opten al premi de la superació, la solidaritat, l'esforç i la constància.
Més informació

  • Segueix-nos a:
  • flickr
  • facebook
  • twitter
  • youtube
Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'hi indica el contrari