Enllaš a la pÓgina principal
La ciutat Ajuntament Turisme Negocis Enllaš a la pÓgina principal Enllaš al mapa de la web Enllaš al cercador de la Web Enllaš a la pÓgina en castellÓ Enllaš a la pÓgina en anglŔs

b habitatge
Home habitatge
Habitatge > Barcelona habitatge > Barris d'atenciˇ especial
plans i programes d'actuació
» Compromisos per al Pla d'Habitatge de Barcelona 2008-2016
» Programa de Rehabilitació
» Barris d'atenciˇ especial
» └rees de rehabilitaciˇ integral
Barris d'atenciˇ especial

Es tracta d'un dels projectes que consten en el Programa de rehabilitaciˇ de Barcelona. Aquests projectes consisteixen en una actuaciˇ integral a escala urbanÝstica, social i econ˛mica en les Órees que sˇn objecte d'intervenciˇ.

Els projectes els financen, al cinquanta per cent, el Fons de barri creat per la Llei 2/2004 de la Generalitat de Catalunya i els fons municipals i privats.

Fins ara, han obtingut finanšament per a 7 projectes que beneficien a 8 barris: Roquetes (PDF 23.086Kb), Santa Caterina i Sant Pere (PDF 15.662Kb), Poble Sec (PDF 47.289Kb), Trinitat Vella (PDF 62.370Kb), Torre Barˇ - Ciutat Meridiana (PDF 8.117Kb), La Bordeta (PDF 23.672Kb) i Coll (PDF 40.183Kb)

└rea ExtraordinÓria de Rehabilitaciˇ Integral del Carmel i entorns.

L'Ajuntament de Barcelona, conjuntament amb la Generalitat de Catalunya i el Govern central, ha elaborat un pla d'actuaciˇ al Carmel per als anys vinents, el qual preveu una inversiˇ al barri de 235 milions d'euros durant els anys vinents.