logo AICEEL BANC INTERNACIONAL DE DOCUMENTS DE CIUTATS EDUCADORES (BIDCE) est  format per dues bases de dades complementries:

1) Experincies: prctiques de diverses ciutats educadores associades de tot el mn, que tracten temes diversos i van dirigits a ciutadans de totes les edats.

Consulta d'experincies

Introducci d'experincies
Convidem a les Ciutats Educadores associades a introduir experincies innovadores per a la seva difusi a travs del web de l'AICE.

2) Documents: lectures recomanades que donen suport al desenvolupament del concepte de Ciutat Educadora. Aquesta base de documents recull una descripci de: llibres, articles de revista, dossiers, transcripcions de conferncies, conclusions de jornades, seminaris i congressos, etc.

Consulta de documents


BONES PRCTIQUES
Per tal d'afavorir la difusi d'aquelles experincies innovadores que poden ser punt de referncia per a altres ciutats, destaquem algunes actuacions en format de bones prctiques


TEMES D'ACTUALITAT

La inclusi social: una aposta per la igualtat d'oportunitats

El voluntariat, una contribuci a la millora de les nostres ciutats

La Cultura com a factor de Desenvolupament

La Promoci de la Salut

Totes aquelles experincies que rebem i siguin seleccionades seran publicades a la secci de Temes d'Actualitat i al BIDCE, donant aix visibilitat al treball de les ciutats.