Recorregut

La Cursa de la Mercè proposa un circuit de 10 quilòmetres que passa per alguns dels punts més emblemàtics de la capital catalana, en un recorregut que ja és un clàssic d’aquesta prova festiva amb més de tres dècades de tradició.

El recorregut en aquesta edició 2015 serà el següent:

Sortida, av. Reina M. Cristina, pl. Espanya, av. Paral·lel, Calàbria, gran via de les Corts Catalanes, pg. Sant Joan, pg. Lluís Companys, Buenaventura Muñoz, Roger de Flor, pg. Pujades, pg. Lluís Companys calçada central (Arc de Triomf), rda. Sant Pere, rda. Universitat, pl. Universitat, rda. Sant Antoni, Sepúlveda, Viladomat, av. Paral·lel, pl. Espanya, av. Reina M. Cristina, arribada.

Circuit de 10 quilòmetres
Mostrar un mapa más grande

Hi pot haver modificacions per incidències a la via pública alienes a l’organització.

Recorregut de la cursa adaptada de 2 quilòmetres

Sortida, Sepúlveda-Comte Borrell, Viladomat, av. Paral·lel, pl. Espanya, av. Reina M. Cristina, arribada.

Circuit de 2 quilòmetres
Mostrar un mapa más grande

Notícies

09/09/15

Inscripcions presencials a la Fira del Corredor/a

Tancades les inscripcions en la modalitat online, el dijous 10 de setembre hi haurà inscripcions disponibles a la Fira del Corredor/a, per a totes aquelles persones que vulguin participar a la prova del dia 13 però s’hagin quedat fora. L’horari d’inscripció serà: de 10.00 a 14.00 hores.

+ info

08/09/15

La teva sortida i arribada a la meta, amb corriendovoy.com

Novament, Corriendovoy.com t’ofereix l’oportunitat de veure el vídeo de la teva sortida i arribada a la meta, per tal de tenir un bon record de la teva participació a la Cursa de la Mercè 2015.

+ info

Comparte