La Laia ens convida a la festa!

Benvingut a la festa!
Benvinguda a la festa!

 

Ben entrat ja l’hivern, un any més tinc el plaer de convidar-te a un esdeveniment molt especial per a tots els que estimem Barcelona: les festes de Santa Eulàlia, copatrona de la ciutat. La Laia, la noieta valenta que, tal com explica la llegenda, va donar la vida per defensar uns ideals, ja torna a ser aquí.

La Laia ens envia un missatge d’il·lusió, de llibertat i de compromís. És aquest, sens dubte, l’esperit d’aquestes festes. Unes festes il•lusionants, pel caire familiar que les caracteritza. Unes festes plenes de llibertat, on podrem viure intensament la ciutat a peu de carrer. Unes festes compromeses amb les tradicions més nostrades i amb el futur de la nostra cultura.

La mainada sempre ha estat protagonista d’aquestes festes. Enguany, a més, hem esmerçat esforços a seduir també els que ja no són tan menuts. El circ català, el hip-hop o el break-dance són algunes de les propostes que conviden el jovent de la ciutat a ser espectadors i protagonistes alhora.

Voldria destacar, un cop més, la fantàstica implicació de les diverses entitats de cultura tradicional que, com sempre, faran als més petits el regal d’actuar amb els grans de la colla. I, és clar, hem de celebrar la presència de diverses escoles artístiques de la ciutat. Això permet als alumnes, d’una banda, oferir-nos els fruits de l’aprenentatge i, de l’altra, gaudir del luxe de compartir cartell amb els artistes convidats, que són la realitat del somni professional que persegueixen amb entusiasme.

En aquest programa, hi trobaràs tota la informació necessària per gaudir de tot allò que la Laia ens ofereix. Tu també formes part d’aquesta festa. De fet, seràs tu, sent-hi i participant, qui la farà possible en tot el seu esplendor. No ho dubtis, doncs: anima’t i vine a la festa!

Jordi Hereu
Alcalde de Barcelona