Premis Ciutat de Barcelona

Barcelona Cultura

 

 

 

L'Ajuntament de Barcelona convoca anualment els Premis Ciutat de Barcelona amb l'objectiu de guardonar la creació, la investigació i la producció de qualitat realitzada a Barcelona per creadors o col•lectius que hi treballen o per institucions i organitzacions barcelonines que les promouen o les produeixen.
Les obres guardonades han de contribuir al desenvolupament del fet cultural i han d'estar integrades en el teixit ciutadà en el qual participen els creadors, les associacions, les institucions públiques i les indústries culturals. Els guardonats reben una quantitat en metàl•lic, acompanyada d'un diploma on es recull el veredicte del jurat i un objecte recordatori del premi.ACTE DE LLIURAMENT DELS PREMIS CIUTAT DE BARCELONA 2012

L’acte de lliurament dels premis se celebrarà el dilluns, 18 de febrer, a les set de la tarda al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona.
L’Institut de Cultura de Barcelona ha encarregat la creació de l’espai de l’acte a Gat Capat, amb Jordi Queralt, Xavi Ricart, Quico Amorós i David Olivares.
L'acte d'entrega dels Premis Ciutat de Barcelona 2012 comptarà amb la participació de Roger Mas i alguns membres de la Cobla Sant Jordi – Ciutat de Barcelona. La presentació anirà a càrrec de Lídia Heredia.