Recomanacions d'Accés


La millor manera d’accedir a la muntanya de Montjuïc durant aquesta jornada és amb transport públic, que us garanteix que arribareu a l’hora i us estalviarà moltes complicacions. De totes maneres, si voleu accedir a Montjuïc amb vehicle particular, us recomanem que sortiu de casa amb suficient antelació..

Transport Públic
Metro L1 – L3 Espanya. Funciona tota la nit
 
Metro L2 – L3 Paral·lel + Funicular. Funciona tota la nit
 
Bus des de la plaça d'Espanya fins al Castell de Montjuïc, que enllaçarà els diferents punts de la muntanya on hi ha activitats programades (línia blava, al mapa).
Bus des de la plaça d'Espanya fins al funicular, amb diferent parades (línia vermella, al mapa).
       
Bicing
 

Feu atenció si utilitzeu el servei de Bícing per accedir a la muntanya, ja que no es pot garantir que els estacionaments disponibles absorbeixin tota la demanda

       
Vehicle Privat   Accés amb vehicle privat
El vehicle privat no és el mitjà de transport més recomanable, ja que a la nit hi haurà talls de trànsit i desviacions a diferents punts de la muntanya. De totes maneres, si el feu servir, tingueu en compte que l’avinguda de la Reina Maria Cristina i la Recta de l’Estadi estaran tallades al trànsit. Es recomana accedir a la muntanya pel carrer del Foc i la carretera de Miramar


 

Més Informació


Oficina d’Informació Cultural del Palau de la Virreina, la Rambla, 99. Barcelona. De dilluns a diumenge, de 10 a 20 h

Internet
www.bcn.cat/canalcultura
     
Telèfon 010

Horari: les 24 hores cada dia de l’any
Establiment: 0,45 €. Cost/min: 0,06 €
Tarifat per segons. IVA inclòs

     
Tiquet Rambles

Palau de la Virreina (La Rambla, 99)
08002 Barcelona
Tel. 933 161 000
De dilluns a diumenge, de 10.00h a 20.30h

     
Programa
al mòbil

Si vols estar informat del programa d’activitats, descarrega-te’l al mòbil enviant un missatge al 7010 amb la paraula MONTJUICNIT. El tindràs disponible al teu mòbil sempre que vulguis sense cap cost addicional.
( Cost d’enviament del missatge: 0,15€+ IVA. Recepció de l’SMS: gratuïta. Cost de la descàrrega: segons la tarifa contractada amb el teu operador)