L’Ajuntament de Barcelona convida els ciutadans i les ciutadanes a concórrer al premi de poesia Jocs Florals de Barcelona 2009 i al premi extraordinari 150 anys Jocs Florals de Barcelona.

PREMI DE POESIA
JOCS FLORALS DE BARCELONA 2009

S’atorga un únic premi al millor recull de poemes en llengua catalana de tema lliure.
Aquest premi està dotat amb 10.000 , import sobre el qual es practicarà la retenció establerta per la normativa tributària vigent, i l’obra es publicarà posteriorment en la col·lecció «Els llibres de l’Óssa Menor» d’Edicions Proa, la qual signarà un contracte amb l’autor.
L’autor o autora premiat serà proclamat Poeta de la Ciutat, i durant un any tindrà una presència destacada en l’activitat poètica de Barcelona.

PREMI EXTRAORDINARI
150 ANYS JOCS FLORALS DE BARCELONA

Amb motiu del 150è aniversari de la restauració dels Jocs Florals de Barcelona, es convoca un premi extraordinari a un poema inspirat en el lema tradicional dels Jocs Florals, «Fe, Pàtria i Amor».
Aquest premi està dotat amb 1.500 , import sobre el qual es practicarà la retenció establerta per la normativa tributària vigent, i el poema guardonat es publicarà en el llibre dels Jocs Florals de Barcelona 2009.