La Laia ens convida a la festa!

Dansalona, una programació conjunta de dansa

 

Dansalona, un esdeveniment cultural amb Barcelona i la dansa com a denominadors comuns, que respon a la voluntat de compartir experiències i emocions amb un llenguatge universal i plural com és la dansa.

Es tracta d'una programació artística estructurada a partir de la suma de complicitats de moltes entitats i pensada per a tots els públics, per a ciutadans de Barcelona i visitants d’arreu del món, en diferents espais de referència, i en els principals teatres de la ciutat.

Tanmateix, amb la voluntat també de participar en la vida que tenen els carrers de Barcelona emmarcats en les diferents festes majors dels barris més emblemàtics de la Ciutat Comtal, com per exemple, les festes de Gràcia o La Mercè.

Dansalona és un esdeveniment cultural al voltant de la dansa a Barcelona que vol situar la nostra ciutat al costat de les capitals europees de referència mitjançant una oferta plural de dansa tant als carrers com als teatres durant els mesos d’agost i setembre.

Aquesta primera edició marca el punt de partida d’aquesta iniciativa que té com objectiu principal convertir-se en un referent que arreli i a la vegada aporti una nova dimensió a la imatge turística de Barcelona.