NOTÍCIES

ÍNDEX DE NOTÍCIES
Tercera Edició del Festival "COLOMBIA ES MUCHO MÁS"

El proper 28 d' octubre es celebrarà la tercera edició del Festival "Colombia es mucho más" en el Palau Robert . El Consulat General de Colòmbia de Barcelona, organitza aquest festival amb la finalitat de promoure la cultura colombiana en totes les seves expressions per donar a conèixer quina és la Colòmbia del Segle XXI.

Aquesta nova edició comptarà amb convidats especials com l' artista gràfic colombià Duván Lopez i l' agrupació musical "Pa lo Q' sea". Dins d' aquesta jornada lúdic festiva també es presentarà la vessant més humanitària a través del programa Colòmbia Humanitària, entitat que va néixer amb la finalitat de recaptar fons per els damnificats del fenomen de la "niña", i que en aquest acte, amb les ventes de les obres exposades de l' artista gràfic colombià, recaptaran fons per altres projectes de cooperació i ajuda. Dins de l' àmbit empresarial i emprenedor i en el marc del programa Redes Colombia, es celebrarà la tercera edició del Concurs "la microempresa más innovadora".

Des del consulat general de Colòmbia es convida a tothom a participar-hi i gaudir del festival. Aquest acte ha anat creixent amb una massiva resposta del públic fent que d'aquesta manera el Festival es consolidi com a moment de trobada i d' intercanvi per expressar i exhibir les manifestacions culturals de Colòmbia.